Löydä toimipisteillesi alueellinen tasapaino


Uusien toimipaikkojen valitsemisessa on usein kyse merkittävistä investoinneista, joten päätös toimipisteen sijainnista on olennainen. Verkostosuunnittelun tukemiseksi voidaan kartalla esittää mm. omat olemassa olevat myymälät sekä tulevat myymälähankkeet, tarjolla olevat toimitilat, kilpailijoiden kohteet sekä ostovoima ja kotitaloudet tilastoruuduittain.  

Sijaintitietojen avulla laaditut analyysit toimivat tärkeänä tukena päätöksenteossa, ja aluetiedon tarjoamien ennusteiden sekä analysointimahdollisuuksien avulla tarjoat johdolle faktapohjaista tukea investointipäätösten tekemiseen.

Esrin ArcGIS-paikkatietoalustan avulla saat relevanttia tietoa tulevien investointiesi tueksi ja pystyt tunnistamaan parhaat sijainnit toimipaikoillesi.

Verkostosuunnittelun työpöytä on verkostokehittäjän työkalu tehokkaan toimipaikkaverkoston rakentamiseen. Ratkaisun avulla rakennat tehokkaan myymäläverkoston ja sijoitat toimipisteesi keskeisille liikepaikoille. Ratkaisu tarjoaa sinulle kokonaiskäsityksen houkuttelevista sijainneista ja antaa avaimet merkittävien liiketoimintapäätösten tekemiseen, kuten uuden toimipisteen sijoittamisen tai vanhan liikepaikan sulkemisen suhteen. Ratkaisua hyödyntämällä rikastutat omaa liiketoimintadataasi kaupallisilla ja julkisilla tietolähteillä ja kartoitat potentiaalisia kohteita myös Suomen rajojen ulkopuolelta.

Miten verkostosuunnittelun työpöytä toimii


Yhdistä dataa monista eri lähteistä ja tee karttoja, jotka ovat sekä älykkäitä että tyylikkäitä. Käytä tehokkaita 2D- ja 3D-analyysityökaluja tunnistaaksesi uusia malleja ja asioiden välisiä yhteyksiä datastasi. Laita aikaansaamasi informaatio tuottamaan hyötyä ja ohjaamaan toimintaa jakamalla kartat verkossa tai mobiilisovellusten kautta organisaatiosi sisällä - tai julkisesti.

Haluatko kuulla lisää paikkatiedon hyödyistä verkostosuunnittelussa?

arcmap-blog-48

Lähetä sähköpostia

Haluan kuulla lisää Verkostosuunnittelun työpöydästä

Kirjoita viesti

Soita meille

Olemme käytettävissäsi, ota yhteyttä

0400 686 552