Ota edistynyt paikkatietoteknologia käyttöösi


Digitalisaatio vauhdittaa kaupan alan murrosta vaikuttaen aina ostamisesta logistiikkaan ja verkkokauppasovelluksista toimipaikkaverkostojen hallintaan. Suurin osa kaikesta kaupasta tehdään vielä perinteisesti myymälöiden kautta. Näin sijaintiin liittyvä tieto, sen analysointi, raportointi ja jakaminen ovat avainasemassa kartoitettaessa parhaita kauppapaikkoja. Tähän oivan työkalun tarjoaa paikkatieto ja Esrin edistyksellinen paikkatietoalusta ArcGIS. Sijaintitiedon ja alueellisten analyysien avulla voit yhdistellä erilaisia tietokokonaisuuksia, tehdä parempia päätöksiä, rikastuttaa asiakaskokemusta, valita kannattavia liikepaikkoja ja kasvattaa myyntiä.

Tiedä missä asiakkaat asuvat, työskentelevät ja tekevät ostokset

Analysoi asiakas- ja väestötietoja ja näe tiedot kartalla. Kurantin ja ajantasaisen tiedon pohjalta pystyt valisemaan parhaan sijainnin toimitiloille ja oikeat tuotevalikoimat tarjontaasi.

Customer demographic data overlaid a map

Ymmärrä miksi ja missä ostot tapahtuvat

Tee parempia markkinointi- ja valikoimapäätöksiä paikkatietoanalyysien avulla. Analyysien avulla olet oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikeilla valikoimilla läsnä asiakkaillesi ja voit hakea uusia potentiaalisia asiakkaita sieltä, missä he viettävät aikaansa.

Two tablets showing a map with overlaid customer data

Selvitä paras sijainti toimipaikalle

Sijoita toimipisteesi keskeiselle liikepaikalle analysoimalla ja asettamalla kartalle kilpailijoiden kohteet, kohteen saaavutettavuus, toimitusketjut sekä potentiaalisten asiakkaiden ja kotitalouksien ostovoima.

Map overlaid with customer demographics

Tee oikea-aikaisia päätöksiä reaaliaikaisen tiedon avulla

Yhdistä ja analysoi reaaliaikaiset tiedot asiakkaiden ja ajoneuvojen sijainneista, omaisuudesta, myynnistä ja ympäristöstä – teet parempia päätöksiä, saavutat kustannussäästöjä ja parannat asiakaspalvelua.

Woman accepting package and adding real-time responses to tablet
Show More

Videoita

 • 0:00

  Starbucks

  Paikkatieto ja aamulatte samassa lauseessa.

  Katso video
 • 0:00

  Wallgreens

  Paikkatieto muuttaa vähittäiskauppaa.
  Katso video
Show More

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Pirjo Ikonen, Senior Account Manager
p. 0400 686 552