Skip to Content

Kaukolämpö

Älyä kaukolämpöön – rakenna uuden sukupolven kaukolämpöratkaisut jo tänään

A street map in red and blue on a black background, overlaid with a closeup photo of an insulated pipe lying on the ground and a photo of steel pipes laid out on in field with skyscrapers in the background

Miksi valita ArcGIS kaukolämmön tueksi?

ArcGIS tarjoaa kaiken kattavan ratkaisun kaukolämpöverkkojen hallintaan. Se tekee verkon tietojen hallinnasta helpompaa ja mahdollistaa sujuvan toiminnan ajantasaisten tietojen pohjalta sekä tiedon jakamisen sidosryhmille. ArcGIS-alustan kautta kaukolämpöverkon tiedot ovat aina saatavilla, löydettävissä ja käytettävissä eri käyttötarkoituksiin. Pääsyä tietoihin ohjataan helposti käyttäjähallinnan avulla, jolloin tietoja voidaan turvallisesti käyttää sekä tuotantolaitoksen sisäisessä toiminnassa että kentällä esimerkiksi urakoitsijoilla.

Optimoi verkko-omaisuuden elinkaaren arvo

ArcGIS tarjoaa samassa paketissa kaiken, mitä tarvitset omaisuuden hallintaan. Sen avulla tehostat omaisuustietojen keräämistä ja käytät aina ajantasaista tietoa, varmistat oikea-aikaisen kunnossapidon, suunnittelet investoinnit kustannustehokkaasti ja tarjoat parempaa palvelua.

Previous
Next

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

Oikeaa tietoa oikea-aikaisesti

Ajantasaisista verkkotiedoista ja toimintaympäristön tiedoista luodut helposti ymmärrettävät näkymät auttavat päätöksenteossa, suunnittelussa ja monissa muissa tehtävissä. Nopeasti käyttöönotettavat reaaliaikaiset tilannekuvat tarjoavat uudenlaista näkyvyyttä asioihin ja avaavat asioiden merkityssuhteita uudella tavalla.

Kuvituskuva, missä on läppärin näytöllä karttakuva

Tiedot helposti hallittavissa & käytettävissä

Kentällä työskenteleville suunniteltu mobiilisovellus helpottaa ja tehostaa verkkotiedon hallintaa. Helppokäyttöisen mobiilisovelluksen karttanäkymät auttavat liikkuvan työntekijöitä etsimään resursseja ja tietoja, tallentamaan ja muokkaamaan niitä kentällä sekä raportoimaan ajantasaisesti. Mobiilisovelluksen avulla optimoit kriittiset työnkulut ja varmistat, että kaikilla on oikeat tiedot käytettävissä kentällä ja toimistolla ajasta riippumatta.

Kuvituskuva, missä on mobiililaitteessa karttanäkymä

Työkalut verkko-omaisuuden analysointiin

Reaaliaikaisen tiedon ja tehokkaan analytiikan avulla voidaan luoda ennusteita verkon todennäköisistä riskeistä ja toteuttaa korjaavia toimenpiteitä mahdolliset vikatilanteet ennakoiden ja vauriot minimoiden. Visuaaliset näkymät tarjoavat uudenlaista näkyvyyttä asioihin ja avaavat asioiden merkityssuhteita uudella tavalla.

 

Kuvituskuva, missä on läppärin näytöllä tilannekuva, eli dashboard

Kehitä asiakaspalvelua tekstiviestipalvelulla

Kaukolämmön tekstiviestipalvelu mahdollistaa nopean ja oikea-aikaisen asiakasviestinnän. Tekstiviestit voidaan tilannekohtaisesti kohdentaa lähtemään vain tietyn alueen kiinteistöille ja niiden asukkaille. Sen avulla voidaan esimerkiksi informoida käyttäjiä erilaisista verkon käyttöön liittyvistä äkillisistä häiriöistä tai suunnitteilla olevista käyttökatkoksista.

Skaalautuva järjestelmä pieniin ja isoihin tarpeisiin

ArcGIS tarjoaa kaiken kattavan verkkotietojärjestelmän, joka helpottaa tietojen hyödyntämistä, mahdollistaa toiminnan digitalisoinnin ja paremman yhteistyön yli organisaatiorajojen.

Tiedonhallinta

Ajantasainen verkkotietojärjestelmä sisältää tiedot verkon eri elementeistä. Sen kautta tiedot ovat aina saatavilla, löydettävissä ja hyödynnettävissä eri käyttötarkoituksiin verkon koko elinkaaren ajalta.

Analytiikka

Ajantasaisen tiedon ja analytiikan avulla tuotetun tiedon avulla voidaan luoda valmiita hälytysmalleja todennäköisistä riskeistä, kuten laiterikoista. Ajantasainen tieto auttaa myös korjaavien toimenpiteiden toteuttamisessa oikea-aikaisesti ja mahdollisten vaurioiden vähentämisessä.

Monitorointi

Verkon sensoreista saatujen mittaustietojen ja älykkäiden analyysien avulla pystytään tehostamaan kunnonvalvontaa, seuraamaan ajantasaisesti verkon tilaa ja paikantamaan entistä nopeammin esim. vuotoja.

Kartat ja visualisointi

Ajantasaisista verkkotiedoista ja toimintaympäristön tiedoista luodut helposti ymmärrettävät näkymät auttavat päätöksenteossa, suunnittelussa ja monissa muissa tehtävissä. Esimerkiksi verkostokartalta on helposti nähtävissä suunnitellut ja käynnissä olevat työmaat ja viestiä kuntalaisille, missä verkkoa rakennetaan.

Asiantuntemukseemme luottavat

Esrin ratkaisuihin ja ArcGIS-teknologiaan luottaa yli 350 000 organisaatiota ympäri maailman. Suomessa asiakkaitamme ovat mm.:

Previous
Next

Kiinnostuitko, haluatko kuulla lisää?

ArcGIS-sopimuspaketti tarjoaa nopean, yksinkertaisen ja kustannustehokkaan tavan luoda digitaalisen omaisuusrekisterin ja hallinnoida verkko-omaisuutta.

Täytä alla oleva lomake tai ota suoraan yhteyttä minuun,
ja katsotaan yhdessä miten voimme auttaa teitä.

 Tomi Luukkonen, Senior Account Manager
p. 040 708 2384

Previous
Next