Skip to main content

Sidosryhmät ja kestävä kehitys

Kuvituskuva, missä on kaksi kaivostyöntekijää

Minimoi sosiaaliset ja ympäristölliset haitat

Avoimuus ei ole enää vaihtoehto, vaan vastuullisen kaivostoiminnan tukipilari. Kerro interaktiivisilla ja moderneilla kartoilla, missä tällä hetkellä tehdään malminetsintää.

Hyvät sidosryhmäsuhteet − osa vastuullista kaivostoimintaa

Kaivostoiminnan hyötyjen maksimointi edellyttää tutkitun tiedon välittämistä ja menetelmiä, jotka edistävät yhteisöjen mahdollisuutta osallistua toimintaasi.

Sidosryhmätoiminnan avulla vaikutat sidosryhmien asenteisiin kaivostoimintaasi kohtaan sen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Osallistuminen on tärkeää erityisesti alueellisesti, jotta kaivoksen yhteiskuntavastuu voi toteutua parhaalla mahdollisella tavalla ja, että saat paikallisyhteisöjen tuen kaivostoiminnan perustamista varten.

Käyttölupa kaivoksellesi on enemmän kuin vain lupa kaivaa. Avoin vuoropuhelu edesauttaa yhteistyötä paikallisen yhteisön kanssa ja ylläpitää heidän luottamustaan toimintaasi kohtaan.

Autamme sinua rakentamaan tulevaisuuden visiosi. Käytä älykkäitä karttoja ja analyyseja kehittämään kestävää, yhteisön herkkyysasteelle sopivaa suunnitelmaa kaivoksellesi.

Previous
Next

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Voit myös soittaa meille:

Anna Montell, Mining Team

Puh. 040 146 1463