Skip to Content

Arkkitehti- ja suunnittelupalvelut ja rakentaminen

Suunnittele ja rakenna viisaammin paikkatiedon avulla

ArcGIS-paikkatietoalustan avulla arkkitehdit ja insinöörit voivat suunnitella fiksumpi ja tehokkaampia infrastruktuureja, tunnistaa ympäristövaikutuksia, kerätä ja analysoida tietoa sekä parantaa viestintää keskeisten sidosryhmien kanssa. ArcGIS-tuotteiden yhteiskäyttö takaa kaikille ajantasaiset näkymät ja auttaa minimoimaan kalliit viivästykset ja virheet rakentamisessa.

Previous
Next

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

Älykäs rakennettu ympäristö


Digitaalisaatio ulottuu rakennetun ympäristön tiedonhallintaan. Uusilla järjestelmillä ja menetelmillä suunnittelet, luot ja rakennat tulevaisuuden rakennettua ympäristöä jo nyt. Älykkäämpi, tehokkaampi, yhteistyöhön perustuva ja joustava rakennettu ympäristö luodaan edistyneen analytiikan avulla vähentäen samalla kustannuksia, parantamalla tehokkuutta ja kannattavuutta.

Maankäytönsuunnittelu

Suunnittele älykkäästi 2D- ja 3D-visualisoinnilla ja -analyyseillä. Mallinna skenaarioita ja jaa tietoja. Huomioi suunnittelussa olemassa oleva luonnon- ja rakennettuympäristö jo projektin ensi vaiheista lähtien.

Paikkatietoanalytiikka

Yhdistä CAD-työnkulut paikkatietoalustaan ja näe ympäröivä ympäristö kokonaisvaltaisesti. Parempi kokonaiskuva mahdollistaa tietoon pohjautuvat päätökset.

Jaa ja tee yhteistyötä

Jaa tietosi kollegoiden, alihankkijoiden, urakoitsijoiden, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tarinakarttojen avulla voit tehdä yhteistyötä suuren yleisön kanssa ja osallistaa heidät mukaan suunnitteluun, rakentamiseen ja päätöksentekoon hankkeen varhaisessa vaiheessa.

Ajantasainen tilannekuva

Ajantasaisten näkymien ja mobiilityökalujen näet hankkeiden etenemisen ja niihin liittyvän talousinformaation. Optimoi hankkeiden edistäminen ja hallitse työmaalogistiikka.

Operatiivinen toiminta

Yhdistä kenttä- ja toimistohenkilöstö reaaliaikaisten karttasovellusten avulla. Koordinoi rakentamista työmaalla ja toimistolla rakennushankkeen aikana. Varmista projektin eteneminen turvallinen ja tehokas eteneminen.