Arkkitehti- ja suunnittelupalvelut ja rakentaminen

Suunnittele ja rakenna viisaammin paikkatiedon avulla

Kuvituskuva, missä kaksi arkkitehtia suunnittelevat uutta rakennusta

ArcGIS-paikkatietoalustan avulla arkkitehdit ja insinöörit voivat suunnitella fiksumpi ja tehokkaampia infrastruktuureja, tunnistaa ympäristövaikutuksia, kerätä ja analysoida tietoa sekä parantaa viestintää keskeisten sidosryhmien kanssa. ArcGIS-tuotteiden yhteiskäyttö takaa kaikille ajantasaiset näkymät ja auttaa minimoimaan kalliit viivästykset ja virheet rakentamisessa.

Previous
Next

Keskustellaanko lisää?

Näytämme mielellämme, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja kerromme, mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja.

Älykäs rakennettu ympäristö


Digitaalisaatio ulottuu rakennetun ympäristön tiedonhallintaan. Uusilla järjestelmillä ja menetelmillä suunnittelet, luot ja rakennat tulevaisuuden rakennettua ympäristöä jo nyt. Älykkäämpi, tehokkaampi, yhteistyöhön perustuva ja joustava rakennettu ympäristö luodaan edistyneen analytiikan avulla vähentäen samalla kustannuksia, parantamalla tehokkuutta ja kannattavuutta.

Maankäytönsuunnittelu

Suunnittele älykkäästi 2D- ja 3D-visualisoinnilla ja -analyyseillä. Mallinna skenaarioita ja jaa tietoja. Huomioi suunnittelussa olemassa oleva luonnon- ja rakennettuympäristö jo projektin ensi vaiheista lähtien.

Paikkatietoanalytiikka

Yhdistä CAD-työnkulut paikkatietoalustaan ja näe ympäröivä ympäristö kokonaisvaltaisesti. Parempi kokonaiskuva mahdollistaa tietoon pohjautuvat päätökset.

Jaa ja tee yhteistyötä

Jaa tietosi kollegoiden, alihankkijoiden, urakoitsijoiden, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tarinakarttojen avulla voit tehdä yhteistyötä suuren yleisön kanssa ja osallistaa heidät mukaan suunnitteluun, rakentamiseen ja päätöksentekoon hankkeen varhaisessa vaiheessa.

Ajantasainen tilannekuva

Ajantasaisten näkymien ja mobiilityökalujen näet hankkeiden etenemisen ja niihin liittyvän talousinformaation. Optimoi hankkeiden edistäminen ja hallitse työmaalogistiikka.

Operatiivinen toiminta

Yhdistä kenttä- ja toimistohenkilöstö reaaliaikaisten karttasovellusten avulla. Koordinoi rakentamista työmaalla ja toimistolla rakennushankkeen aikana. Varmista projektin eteneminen turvallinen ja tehokas eteneminen.

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää, miten paikkatiedon avulla voimme tukea rakennetun ympäristön suunnittelua ja rakentamista?
Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:
 Anna Montell, Account Manager
p. 040 146 1463