Esri Finland – valmistautuminen koronaviruspandemiaan

Koronatilanteen kehittyessä Esri Finland on edelleen sitoutunut henkilöstön, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden terveyteen ja hyvinvointiin. Perustamme toimintamme poikkeustilanteessa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), Maailman terveysjärjestön (WHO) ja muiden tärkeiden elinten uusimpiin neuvoihin ja asiantuntijalausuntoihin. Johtoryhmämme seuraa tilannetta päivittäin ja päivittää ohjeita sekä neuvoja tilanteen mukaan. 

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja vähin häiriöin näinä poikkeuksellisina aikoina. Päivittäiset toimintomme jatkuvat ja työtä tehdään pääsääntöisesti etätyönä. Etätyö on meille tuttua, sillä olemme jo pitkään tarjonneet henkilöstöllemme mahdollisuuden tehdä töitä myös muualta kuin toimistoltamme. Työvälineemme ja ohjelmistomme mahdollistavat työn turvallisen tekemisen riippumatta siitä, missä työskentelemme. Meidät tavoittaa tutuista puhelinnumeroista ja sähköpostiosoitteista tavalliseen tapaan. Yhteystietomme löydät tarvittaessa täältä: https://www.esri.fi/fi-fi/tietoa-meista/yhteystiedot

Palvelumme

Asiakkaidemme työn ja tuloksen tukeminen on edelleen prioriteettimme. Käytämme sujuvasti erilaisia järjestelmiä, jotka mahdollistavat virtuaalisen yhteistyön, ja olemme päättäneet perua kaikki järjestämämme kasvotusten tapahtuvat useiden ihmisten kokoontumiset maalis-huhtikuulta 2020. 

Tiimimme palvelevat

• Konsultointi – valtaosa toimeksiannoista hoituu hyvin myös etäyhteyksiä käyttämällä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten voimme parhaiten auttaa organisaatiotanne juuri nyt. 

• Koulutus – olemme keskeyttäneet kasvotusten tapahtuvan koulutuksen. Sen sijaan toteutamme edelleen tehokaita etäkoulutuksia. Suosittelemme lämpimästi myös Esri Training -alustalta löytyviä valmennuskokonaisuuksia. Voit tutustua tarjontaan täällä: https://www.esri.com/training/. Halutessasi autamme mielellämme ja rakennamme juuri teidän organisaationne tarpeisiin sopivan koulutuskokonaisuuden. 

• Tekninen tuki - Tekninen tukitiimimme toimii edelleen normaalisti. Olemme sitoutuneita tukemaan asiakkaitamme, ja meillä on menettelytavat, joilla varmistamme tukipalveluidemme jatkuvuuden.

ArcGIS Online

COVID-19:sta ei ole odotettavissa vaikutuksia verkkopalveluidemme toimittamiseen ja toimintaan. Automaattinen suorituskyky- ja luotettavuustarkkailu seuraa paikkatieto-ohjelmistojemme tilaa ja tehtävään nimetty tiimi on koko ajan valmiudessa reagoimaan mahdollisiin poikkeamiin. Erilaisia katastrofeja ja muita hätätilanteita varten Esrillä on olemassa suunnitelmat. ArcGIS Online-jatkuvuussuunnitelma on kuvattu tarkemmin osoitteessa trust.arcgis.com.

Valmiutemme

Henkilöstömme ja henkilöstömme osaaminen on kantava voimavaramme. Me Esri Finlandissa olemme luoneet prosesseja, joilla voimme varmistaa organisaatiomme toiminnan myös poikkeustilanteissa. Kaikissa toiminnoissamme työskentelee useita henkilöitä ja olemme jakaneet osaamista henkilöitä toisille ja eri tiimien kesken. Ohjeistuksemme ovat hyvällä tasolla ja työntekijöillämme on myös etäyhteyden kautta pääsy kaikkiin tieto- ja tukijärjestelmiimme. Tarvittaessa saamme apua myös sisaryritykseltämme Esri Sverigeltä Ruotsista ja muulta Esrin globaalilta verkostolta.

Esri Disaster Response Program -ohjelma tarjoaa tukea katastrofien sattuessa

Jo vuosia toiminut Esrin Disaster Response Program -ohjelman tarkoituksena on tarjota apua erilaisissa hätätilanteissa. Ohjelman kautta Esri on tukenut lukuisissa poikkeustilanteissa selviämistä ja uudelleenrakentamista. Esri on tarjonnut tukeaan katastrofin, kuten tulvien, maanjäristyksien, hurrikaanien ja vastaavien kohteeksi joutuneita ja auttanut ohjelmistojen, datan ja konsultoinnin sekä käyttöönottojen muodossa apua tarvitsevia. Paikkatiedoilla on monesti ollut merkittävä rooli esimerkiksi avun toimittamisessa katastrofialueelle. 

Me Esri Finlandissa olemme mukana tässä maailmanlaajuisessa katastrofivalmiusohjelmassa ja tarjoamme Esrin paikkatietoratkaisuja ja asiantuntemustamme avuksi koronaviruspandemian leviämisen ehkäisemiseen ja poikkeustilanteessa selviämiseen. Saat yhteyden meidän tiimiimme puhelimitse puh. 0207 435 435, sähköpostilla info@esri.fi tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme: https://www.esri.fi/fi-fi/koronavirus/intro