Skip to Content

Esri Finland mukana tukemassa nuoria ja urheilua

Esri Finland mukana suunnistuksen SM-kilpailuissa


4. heinäkuuta 2016

Suunnistuksen yleisen ja nuorten sarjojen pitkän matkan Suomen mestaruuskilpailut ratkotaan Kirkkonummella 3. – 4.9. 2016. Kilpailujen järjestelyistä vastaavat suunnistusseurat Lynx ja OK 77. Esri Finland Oy ja kilpailujen järjestäjät ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka avulla molemmat osapuolet uskovat saavuttavansa huomattavia tuloksia.

Esri Finlandin sponsoroinnin periaatteena on toimiva yhteistyö, ja kumppaneiksi on valittu tahoja, joilla on vahva yhteys esriläisiin arvoihin. "Yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia ja linkittyvät luontevasti toimintaamme. Valitsimme suunnistuksen yleisen ja nuorten sarjojen pitkän matkan Suomen mestaruuskilpailut yhtiömme kasvun ja Esri-brändin tunnettuuden lisäämiseksi. Kilpasuunnistuksella ja Esri Finlandilla on paljon yhteisiä piirteitä – paikkatieto, kunnianhimo ja määrätietoinen työ”, kertoo Esri Finland Oy:n toimitusjohtaja Janne Honkonen.

Esri Finland tukee tarkkaan harkittuja kulttuuri- ja urheilumuotoja sekä koulutustoimintaa ja osallistuu yrityksen arvojen mukaisiin tapahtumiin. "Näytämme esimerkkiä erilaisin lahjoituksin ja teoin sekä rohkaisemme omalla toiminnallamme kansalaisia, yrityksiä ja yhteisöjä mukaan yhteistyöhön", jatkaa Honkonen.