Puolustusvoimat myönsi Esri Finlandille kansallisen yritysturvallisuus- todistuksen

23.5.2023

Pääesikunnan tiedusteluosasto on myöntänyt 11.5.2023 Esri Finlandille yritysturvallisuusselvitystodistuksen. Virallinen yritysturvallisuustodistus on osoitus siitä, että Esri Finland on luotettava kumppani tiukat turvallisuusvaatimukset omaaville organisaatioille.

Kuvassa vasemmalta Tiina Kuokkanen, Markus Koskivirta, Laura Valojärvi ja Niina Yli-Mutka.

Todistusta edelsi perusteellinen turvallisuuden tason arviointi, jossa käytiin läpi tietoturvaan liittyvät toimintamallit, tilaturvallisuus, tiedonkäsittelyn menettelyt sekä vastuuhenkilöt.

Yritysturvallisuustodistus on osoitus Esri Finlandin korkeasta turvallisuustasosta, joka mahdollistaa viranomaisten turvallisuusluokiteltujen tietojen luotettavan säilytyksen ja käsittelyn. Todistusta voidaan käyttää osoituksena yrityksen turvallisuudesta kaikissa julkishallinnon toimituksissa, mutta tarvittaessa myös yksityissektorilla. Yritysturvallisuustodistus on voimassa 5 vuotta.

”Todistus on hieno etappi Esri Finlandin pitkässä yhteistyössä puolustusvoimien kanssa ja matkassa entistä vahvemmaksi toimittajaksi turvasektorin asiakkuuksiin. Olen erittäin ylpeä ansaitsemastamme todistuksesta, joka osoittaa, että luotettavuus ja turvallisuus toimintamme ytimenä toteutuvat myös käytännössä. Panostamme jatkossakin tietoturvaan ja teemme töitä sen eteen jatkuvan parantamisen mallilla, systemaattisesti ja päämäärätietoisesti”, kertoo Esri Finlandin toimitusjohtaja Laura Valojärvi

Markus Koskivirta Pääesikunnan tiedusteluosastolta luovutti todistuksen Esri Finlandin toimitusjohtaja Laura Valojärvelle 23.5.2023 Espoossa.