Esrin uudet koulutussivut tarjoavat entistä enemmän ilmaisia verkkokursseja omaehtoiseen opiskeluun


18. elokuuta 2016

Esrin englanninkielinen koulutussivusto on uudistunut. Uudistuksen myötä asiakkaat, joilla on voimassa oleva ylläpitosopimus, saavat ilmaisen rajoittamattoman pääsyoikeuden e-Learning -itseopiskelumateriaaleihin. Näin Esri pyrkii auttamaan asiakasorganisaatioitaan saamaan parhaan mahdollisen hyödyn ArcGIS-paikkatietoalustan käytöstä.

Uudella koulutussivustolla voi perehtyä viimeisimpiin ArcGIS-paikkatietoalustan ominaisuuksiin sekä kasvattaa paikkatieto-osaamistaan itselle sopivaan aikaan helposti ja hauskasti. Koulutussivuston sisältö koostuu muun muassa erilaisista verkkokursseista, koulutusseminaareista, videoista ja muista opetusmateriaaleista. Osa materiaalista on kaikille avointa, osa edellyttää Esri Accounts -tunnuksia. Lisätietoja käyttäjätileistä ja käyttöoikeuksista löytyy alta. Lisäksi ylläpitoasiakkaiden My Esri -pääkäyttäjille on lähetetty asiasta tiedote 18.8.2016.

Tutustu koulutussivustoon: http://www.esri.com/training

Mikä on Esri Account?

Esri Account on henkilökohtainen käyttäjätili, joka tarvitaan Esrin palveluihin (My Esri, ArcGIS Online ja GeoNet) kirjautumiseen. Lisätietoja Esri Account -tilistä

Mikä on My Esri -sivusto?

My Esri on sivusto, jossa hallitaan organisaation Esri-asiakkuutta keskitetysti yhdessä paikassa. Sivusto tarjoaa nopean ja helpon pääsyn ohjelmistojen asennuspaketteihin, lisenssi- ja organisaatiotietoihin sekä käyttäjien hallintaan. Organisaation pääkäyttäjä voi antaa organisaatioon kuuluville henkilöille (Esri Accounteille) pääsyn organisaation My Esri -sivustoon. Sivusto löytyy verkosta osoitteesta http://my.esri.com.

Mitä tarkoittaa My Esri -pääkäyttäjä?

My Esri -sivuston käyttöoikeuksia hallitaan käyttöoikeustasoin. Organisaatioiden korkein ja laajin käyttöoikeustaso on pääkäyttäjällä. Yksi tai useampi henkilö organisaatiosta saa palveluiden käyttöönoton yhteydessä kutsun ko. organisaation My Esri -tiliin. Pääkäyttäjä-ominaisuudessa he voivat kutsua muita organisaationsa edustajia liittymään organisaation My Esri -sivustoon sekä hallinnoida tiliin liitettyjen käyttäjien oikeuksia.

Mitä Esrin koulutussivuston uudistus edellyttää My Esri -pääkäyttäjiltä?

Verkkokurssien suorittaminen edellyttää, että henkilöllä on Esri Account -käyttäjätili, joka on liitetty organisaation tietoihin My Esri -palvelussa. Mikäli yksittäisen henkilön Esri-käyttäjätiliä ei ole ennestään liitetty organisaatioon My Esri -palvelussa, voi pääkäyttäjä tehdä tämän My Esri -palvelun työkaluilla. Kun liittäminen on tehty, käyttäjällä on automaattisesti pääsy itseopiskelumateriaaleihin, eikä pääkäyttäjältä vaadita muita toimenpiteitä. Tarkemmat ohjeet käyttäjätilien liitämiseen on lähetetty ylläpitoasiakkaiden My Esri -pääkäyttäjille tiedotteen mukana 18.8.2016. Tarvittaessa pääkäyttäjä voi ottaa yhteyttä Esri Finlandin tukeen.