Skip to main content

Esrin uudet koulutussivut julkaistu

Esrin uudet koulutussivut tarjoavat entistä enemmän ilmaisia verkkokursseja omaehtoiseen opiskeluun


18. elokuuta 2016

Esrin englanninkielinen koulutussivusto on uudistunut. Uudistuksen myötä asiakkaat, joilla on voimassa oleva ylläpitosopimus, saavat ilmaisen rajoittamattoman pääsyoikeuden e-Learning -itseopiskelumateriaaleihin. Näin Esri pyrkii auttamaan asiakasorganisaatioitaan saamaan parhaan mahdollisen hyödyn ArcGIS-paikkatietoalustan käytöstä.

Uudella koulutussivustolla voi perehtyä viimeisimpiin ArcGIS-paikkatietoalustan ominaisuuksiin sekä kasvattaa paikkatieto-osaamistaan itselle sopivaan aikaan helposti ja hauskasti. Koulutussivuston sisältö koostuu muun muassa erilaisista verkkokursseista, koulutusseminaareista, videoista ja muista opetusmateriaaleista. Osa materiaalista on kaikille avointa, osa edellyttää Esri Accounts -tunnuksia. Lisätietoja käyttäjätileistä ja käyttöoikeuksista löytyy alta. Lisäksi ylläpitoasiakkaiden My Esri -pääkäyttäjille on lähetetty asiasta tiedote 18.8.2016.

Tutustu koulutussivustoon: http://www.esri.com/training

Mikä on Esri Account?

Esri Account on henkilökohtainen käyttäjätili, joka tarvitaan Esrin palveluihin (My Esri, ArcGIS Online ja GeoNet) kirjautumiseen. Lisätietoja Esri Account -tilistä

Mikä on My Esri -sivusto?

My Esri on sivusto, jossa hallitaan organisaation Esri-asiakkuutta keskitetysti yhdessä paikassa. Sivusto tarjoaa nopean ja helpon pääsyn ohjelmistojen asennuspaketteihin, lisenssi- ja organisaatiotietoihin sekä käyttäjien hallintaan. Organisaation pääkäyttäjä voi antaa organisaatioon kuuluville henkilöille (Esri Accounteille) pääsyn organisaation My Esri -sivustoon. Sivusto löytyy verkosta osoitteesta http://my.esri.com.

Mitä tarkoittaa My Esri -pääkäyttäjä?

My Esri -sivuston käyttöoikeuksia hallitaan käyttöoikeustasoin. Organisaatioiden korkein ja laajin käyttöoikeustaso on pääkäyttäjällä. Yksi tai useampi henkilö organisaatiosta saa palveluiden käyttöönoton yhteydessä kutsun ko. organisaation My Esri -tiliin. Pääkäyttäjä-ominaisuudessa he voivat kutsua muita organisaationsa edustajia liittymään organisaation My Esri -sivustoon sekä hallinnoida tiliin liitettyjen käyttäjien oikeuksia.

Mitä Esrin koulutussivuston uudistus edellyttää My Esri -pääkäyttäjiltä?

Verkkokurssien suorittaminen edellyttää, että henkilöllä on Esri Account -käyttäjätili, joka on liitetty organisaation tietoihin My Esri -palvelussa. Mikäli yksittäisen henkilön Esri-käyttäjätiliä ei ole ennestään liitetty organisaatioon My Esri -palvelussa, voi pääkäyttäjä tehdä tämän My Esri -palvelun työkaluilla. Kun liittäminen on tehty, käyttäjällä on automaattisesti pääsy itseopiskelumateriaaleihin, eikä pääkäyttäjältä vaadita muita toimenpiteitä. Tarkemmat ohjeet käyttäjätilien liitämiseen on lähetetty ylläpitoasiakkaiden My Esri -pääkäyttäjille tiedotteen mukana 18.8.2016. Tarvittaessa pääkäyttäjä voi ottaa yhteyttä Esri Finlandin tukeen.