Pohjola Rakennus Oy Uusimaalle vuoden 2018 GIS-palkinto

Vuoden 2018 GIS-palkinto Pohjola Rakennus Oy Uusimaalle


5. helmikuuta 2018

Esri Finland on myöntänyt vuoden 2018 GIS-palkinnon Pohjola Rakennus Oy Uusimaalle. Palkinto myönnetään vuosittain Suomen Esri-käyttäjäpäivien yhteydessä organisaatiolle tai henkilölle, joka on toiminnassaan innovatiivisesti ja merkittävällä tavalla hyödyntänyt ja soveltanut paikkatietoa tai teoillaan muutoin tukenut paikkatiedon tunnettuutta ja hyödyntämistä Suomessa. 

Palkinnon myöntämisen perusteena oli Pohjola Rakennus Oy Uusimaan ennakkoluuloton asenne ja innovatiivinen ote lähteä soveltamaan paikkatietoa niin suunnitteluun, operatiiviseen toimintaan kuin sidosryhmäyhteistyöhön. 

"Pohjola Rakennus Oy Uusimaa oivalsi nopeasti, mitä uusia toimintatapoja moderni paikkatietoalusta mahdollistaa – ja mitä hyötyjä se tuo liiketoimintaan. He myös ymmärsivät, että paikkatiedosta saadaan suurin hyöty irti, kun kaikilla on siihen pääsy", perustelee Esri Finlandin toimitusjohtaja Janne Honkonen

”Esrin paikkatietoalustan saattaminen koko organisaation käyttöön merkitsee yrityskulttuurin muutosta, kun tieto on nopeasti kaikkien ulottuvilla. Nyt myönnetty GIS-palkinto rohkaisee meitä kokeilemaan ennakkoluulottomasti Esrin palveluja, ja talon sisältä tuleekin uusia sovellusideoita lähes viikoittain”, kertoo Pohjola Rakennus Oy Uusimaan hankekehityspäällikkö Jussi Lehtinen.

Pohjola Rakennus Oy Uusimaalle myönnetyn GIS-palkinnon vastaanotti hankekehityspäällikkö Jussi Lehtinen (oik.) Helsingissä 31.1. - 1.2.2018 järjestettyjen Esri-käyttäjäpäivien yhteydessä. Palkinnon luovutti Esri Finlandin toimitusjohtaja Janne Honkonen.