Esri solmi lisenssisopimuksen Euroopan komission kanssa

Lue alkuperäinen julkaisu 20. joulukuuta 2019

Esri, maailman johtava paikkatietoratkaisujen toimittaja, on tehnyt nelivuotisen sopimuksen (general master agreement GMA) Euroopan komission kanssa. Sopimus antaa Euroopan komissiolle ja valituille toimeenpanovirastoille mahdollisuuden käyttää Esrin avoimen ja skaalautuvan ArcGIS-paikkatietoalustan eri tuotteita. 

Esrin Euroopassa toimivan edustajaverkoston toteuttaman ja käyttöönottaman sopimuksen ehdot (GMA) tarjoaa myös muille EU:n instituutioille, virastoille ja elimille mahdollisuuden hankkia Esri-tuotteita. Tukea, palveluita ja koulutusta ArcGIS-paikkatietoalustan hyödyntämiseen tarjotaan paikallisesti.

"Odotamme innolla yhteistyötä Euroopan komission kanssa osana tätä sopimusta"
, sanoi Esrin perustaja ja pääjohtaja Jack Dangermond. "Meille on ensisijaisen tärkeää tukea uusimmalla paikkatietoteknologialla Euroopan komission pääosastoja ja virastoja heidän tärkeässä poliittisessa työssä EU:ssa."

Esrin paikkatietoteknologian käyttö antaa Euroopan komissiolle ja sen toimeenpanovirastoille mahdollisuuden jakaa ja analysoida helposti maantieteellistä tietoa ja käyttää niitä tietoon perustuvien, tietopohjaisten poliittisten päätösten tekemiseen.Esri

Esri on 1969 perustettu paikkatietoteknologian edelläkävijä. Autamme globaalisti yli 350,000 organisaatiota näkemään, mitä muut eivät näe. Esrin tuotteita käyttää mm. yli 75% Fortune 500 -listan yrityksistä sekä julkishallinto laajalti ympäri maailman. Liiketoiminta ja eri alojen asiantuntijat käyttävät Esrin paikkatietoteknologiaa ymmärtääkseen paremmin ympärillämme olevaa maailmaa, saadakseen selkeyttä asioihin, luodakseen uusia oivalluksia ja tietäen, että he tekevät toiminnan kannalta parhaita mahdollisia päätöksiä.

Tutustu Esri Finlandiin