Skip to Content

Esri-käyttäjäpäivät siirretään

meidän kaikkien suojelemiseksi

Esri Finland Oy ryhtyy ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin ja on 12.3.2020 päättänyt siirtää Esri-käyttäjäpäivät suojellakseen asiakkaitaan, työntekijöitään ja yhteistyökumppaneitaan koronavirukselta. Esri-käyttäjäpäivät siirtyvät näillä näkymin alkuvuoteen 2021. Uusi päivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta ilmoitamme siitä heti, kun se vahvistuu.

Esri-käyttäjäpäivien 2020 ohjelma pysyy siirrosta huolimatta lähtökohtaisesti ennallaan. Mikäli muutoksia ohjelmaan tulee, ilmoitamme niistä tapahtuman verkkosivuilla. Tapahtuman ilmoittautumiset ovat siirron jälkeen edelleen voimassa ja ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta kaksi viikkoa ennen myöhemmin ilmoitettavaa uutta tapahtuma-ajankohtaa lähettämällä viestin osoitteeseen info@esri.fi. Ilmoittautuminen Esri-käyttäjäpäiviin jatkuu edelleen.

Matkojen ja mahdollisen majoituksen peruuttaminen tai muuttaminen on jokaisen varauksen tehneen vastuulla. Neuvottelemme uudelle tapahtuma-ajankohdalle vastaavan majoitusedun.

Esri Finland on ohjeistanut henkilöstöään jo 25.2.2020 noudattamaan varovaisuutta ulkomaille suuntautuvien matkojen osalta ja seuraamaan Ulkoministeriön uusimpia matkustustiedotteita sekä Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen ajankohtaisia uutisia. Työ- ja yksityismatkojen jälkeen henkilöstömme on varotoimenpiteenä työskennellyt etänä.

Pyydämme koronavirusepidemia-alueilla tai fyysisessä yhteydessä koronaviruskantajan kanssa olleiden asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme asioivan kanssamme puhelimitse tai sähköisesti. Tapaamisia suosittelemme vasta 14 vuorokauden kuluttua paluusta tai fyysisestä yhteydestä. Lisätietoja saat tarvittaessa Esri Finlandin yhteyshenkilöltäsi.

Esri Finland seuraa tilannetta ja noudattaa viranomaisten virallisia ohjeita. Tiedotamme lisää, mikäli koronaepidemiaan liittyvä viranomaisohjeistus muuttuu ja vaikuttaa toimintaamme.

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ymmärryksestäsi tässä tärkeässä asiassa. Arvostamme jokaisen tukea yleisen terveyden suojelemisessa ja panoksesta maailmanlaajuisessa taistelussa pandemian rajoittamiseksi. 

Laura Valojärvi
toimitusjohtaja
Esri Finland Oy