Skip to main content

Sijainnin arvo dataohjatulle liiketoiminnalle

-webinaari

1.6.2020 | kello 9.30 | kesto noin 30 min.

Ilmoittaudu

Millainen strategia ja liiketoimintasuunnitelma yritykselläsi on? Tiedätkö, miten voit paikkatiedon avulla tehostaa niiden onnistumista?


Internetiin kytketyn maailman luoma valtava liiketoimintapotentiaali piilee ymmärtämisen, tietoisuuden ja ennustamisen mahdollistamisessa. Törmäyttämällä yrityksen omaan dataan sijaintitiedon sisältämää muuta dataa ja analysoimalla näitä yhdessä, saadaan näkyviin asioita ja ilmiöitä, joita ilman törmäytystä ei pystyttäisi näkemään.

Tiedätkö sinä miltä liiketoimintadatasi näyttää maantieteellisessä kontekstissa? Miten myyntitapahtumat vaihtelevat alueellisesti? Missä ovat eniten online-ostoksia tekevät asiakkaasi? Miten  toimitusketjuasi voisi optimoida?

Me uskomme sijainnin voimaan ja siihen, miten paikkatieto auttaa ymmärtämään ympärillämme olevaa maailmaa. Me voimme auttaa sinuakin poimimaan tiedon valtamerestä helmet ja navigoimaan kohti menestystä.

Tässä webinaarissa tutustumme siihen,

  • mitä sijaintiälykkyys ja paikkatieto ovat.
  • miten paikkatietojärjestelmää hyödyntäen voit hetkessä suodattaa ja analysoida suuret tietomassat helposti ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi.
  • miten voit tämän tiedon avulla ottaa askeleen kohti dataohjattua liiketoimintaa ja esimerkiksi alueellisesti kartoittaa myynnin kehittymistä, optimoida toimintaa ja tehdä merkittäviä kustannussäästöjä.
  • millaisia ratkaisuja olemme toteuttaneet esimerkiksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:lle ja Henri Alénin Muru diningille.