Skip to Content

Kutsuvierastilaisuus turvallisuustoimijoille

Paikkatieto, tilannetietoisuus ja viranomaisten välinen tiedonjako

ma 11.12.2023 | klo 13.00–16.00 | Helsinki

Suomalaisten turvallisuusviranomaisten kuvakollaasi

Mitä ja kenelle?

Turvallisuustoimijoille suunnatut kutsuvierastilaisuudet toimivat foorumina, jossa jaetaan ajankohtaista tietoa paikkatietoon ja turvallisuuteen liittyvistä teemoista. 

Tapaamisiin ovat tervetulleita turvasektorin eri organisaatioiden edustajat. Kutsulistalle voi ehdottaa osallistujia lähettämällä siitä viestiä osoitteeseen info@esri.fi.

Tilaisuus on maksuton ja osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä  sivun alareunasta löytyvän lomakkeen tai lähettämällä viestin osoitteeseen info@esri.fi.

Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan ajankohtaisista paikkatietoon liittyvistä teemoista ja vaihtamaan ajatuksia parhaista käytänteistä.

Aikataulu ja paikka

Aika
ma 11.12.2023 klo 13.00–16.00

Paikka

Tilaisuus toteutetaan kasvotusten tapaamisena Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellissa, osoitteessa, Elielinaukio 5. Etäosallistuminen ei ole mahdollinen. 

Agenda
Tapaamisessa Lapin aluehallintoviraston johtaja Joni Henttu jakaa kokemuksia toimintamallista ja alustasta, jota käytettiin Lapin ja Pohjois-Suomen aluehallintovirastojen järjestämässä alueellisessa Pohjoinen23-valmiusharjoituksessa.

Tilaisuudessa esitetään myös demo valtakunnallisesta tilannekuvasta sekä tutustutaan viranomaisten turvalliseen tiedonjakamiseen ja tuloksekkaaseen yhteistyöhän luotuihin ratkaisuihin. 

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tilaisuuden isännät

Previous
Next

Ilmoittaudu mukaan 4.12. mennessä!

Ilmoittaudu mukaan ja tallenna kalenterimerkintä sähköpostiisi.