KuntaSIG 2022

Käytännön tietoa

7.−8.9.2022 | Scandic Waskia, Vaasa

Ilmoittaudu mukaan!

TAPAHTUMAPAIKKA JA OSALLISTUMISHINNAT:

Seminaari lounaineen ja kahveineen on osallistujille maksuton, ja se järjestetään Vaasassa Scandic Waskiassa (osoite: Lemmenpolku 3, Vaasa).

Majoituksen, illallisen ja muut mahdolliset aktiviteetit osallistujat kustantavat itse.

MAJOITUS:

Osallistujien tulee varata tarvitsemansa omakustanteinen majoitus itse. 

Seminaarin kiintiöhuoneet Scandic Waskiassa ajalle 6. - 8.9.2022 (1 tai 2 yötä) ovat varattavissa 24.8.2022 mennessä (tai hotellin varaustilanteen mukaan) seuraavasti:

  • yhden hengen standard-huone 89 e/hlö/yö (sis. aamiaisen)
  • kahden hengen standard-huone 109 euroa/huone/yö (sis. aamiaisen)

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse Scandic-hotellien verkkosivuilta (linkki sis. varaustunnuksen) tai varaustunnuksella BESR060922 suoraan hotelliin puhelimitse 06 2413 0018 tai sähköpostitse waskia@scandichotels.com. Majoittujat maksavat huoneensa itse.

ILLALLINEN:

Vapaaehtoinen omakustanteinen illallinen ravintola Strampenissa maksaa 42 euroa/hlö (katso menu), ja se varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Illallisen maksaa kukin osallistuja itse paikan päällä ravintolassa. 

SEMINAARIN OHJELMA: 

KuntaSIG-seminaarin ohjelma täydentyy vielä kesän aikana ja muutokset ovat mahdollisia: KuntaSIG-seminaarin alustava ohjelma (pdf) 

Voit ehdottaa omaa puheenvuoroasi mukaan ohjelmaan ilmoittautumisen yhteydessä tai osoitteella info@esri.fi.

ILMOITTAUTUMINEN SEMINAARIIN:

Ilmoittaudu viimeistään 24.8.2022 mennessä yllä olevasta Ilmoittaudu-painikkeesta tai tästä. Saat vahvistuksen ja ohjelman sähköpostiisi noin viikko ennen tilaisuutta. Lisätietoja voit tarvittaessa pyytää osoitteella info@esri.fi. Huomioithan, että KuntaSIG-seminaari on tarkoitettu kuntien ja kaupunkien henkilöstölle.