Tilaisuus järjestetään virtuaalisena, koska terveytesi on meille tärkeä!

Miksi osallistua?


Esrin tuotteita ja palveluita käyttäville tai näistä kiinnostuneille kunnille tarkoitettu KuntaSIG (kuntien Esri Special Interest Group) -seminaari on kouluttava, keskusteleva ja mainio paikka tiedonvaihtoon kuntien välillä. Seminaarin tarkoituksena on lisätä kuntien välistä yhteistyötä ArcGIS-alustan käyttöön liittyvissä asioissa. Tilaisuus auttaa osallistujia löytämään omiin ja kunnan tehtäviin uusia hyödyllisiä ideoita ja siten saamaan ArcGIS-investoinneistaan enemmän irti. Seminaarin järjestää Esri Finland yhdessä KuntaSIG-ryhmän kanssa.

Kuulet, näet ja opit uutta

Kuulet, näet ja opit uutta

Seminaari käsittää niin Esrin tuote- ja palvelukatsauksen kuin kuntien omia esityksiä kokemuksistaan Esrin tuotteista ja niiden soveltamisesta. Seminaarin agenda täsmentyy kesän aikana pitkälti kuntien omien esitysehdotusten pohjalta - kannattaa siis ehdottaa aiheita! Voit jättää aihe-ehdotuksesi ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella.

Verkostoidut ja tapaat asiantuntijoita virtuaalisesti

Verkostoidut ja tapaat asiantuntijoita virtuaalisesti

Seminaari tarjoaa mahdollisuuden kohdata paitsi Esri Finlandin asiantuntijoita, myös uusia sekä ennestään tuttuja kollegoja eri kunnista ja vaihtaa ajatuksia sekä kokemuksia, tällä kertaa virtuaalisesti.

Ohjelmarunko

Ilmoittaudu KuntaSIG-seminaariin