Tapahtumapaikka ja osallistumishinnat

KuntaSIG-seminaari lounaineen ja kahveineen on osallistujille maksuton, ja se järjestetään Mikkelin Anttolanhovissa (Hovintie 224, Mikkeli; kartta). Esri Finland pyrkii tarvittaessa järjestämään yhteiskuljetuksen Anttolanhoviin Mikkelin keskustasta. Majoituksen, päivällisen ja muut mahdolliset aktiviteetit osallistujat kustantavat itse.

Buffet-päivällinen Anttolanhovissa 16 euroa/hlö maksetaan paikan päällä. Illanviettoa jatketaan päivällisen jälkeen edelleen Anttolanhovissa, ohjelma täsmentyy kesän aikana.

Majoitus Anttolanhovissa kahden hengen huoneessa 55 euroa/hlö/yö tai yhden hengen huoneessa 80 - 89 e/hlö/yö tai Rinnehuvilassa 115 e/hlö/yö (kaikkiin sis. aamiainen sekä kuntosalin ja sauna-/allasosaston käyttö sen aukioloaikoina) varataan ilmoittautumisen yhteydessä ja maksetaan paikan päällä hotelliin. Huom! 30.8.2019 jälkeen ilmoittautuneet hoitavat huonevarauksen itse suoraan Anttolanhoviin.

Seminaarin ohjelma

KuntaSIG-seminaarin ohjelma (pdf)

Esityshaku ohjelmaan on päättynyt.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 10.9.2019 mennessä yllä olevasta painikkeesta. Lisätietoja voit tarvittaessa pyytää osoitteella info@esri.fi.