Skip to Content

KuntaSIG 2023

Paikkatietoseminaari

25.−26.9.2023 | Clarion Hotel Aviapolis, Vantaa

Ilmoittaudu

Miksi osallistua?

Esrin tuotteita ja palveluita käyttäville tai näistä kiinnostuneille kunnille suunnattu KuntaSIG-seminaari on kouluttava, keskusteleva ja mainio paikka tiedonvaihtoon kuntien välillä.

Seminaarin tarkoituksena on lisätä kuntien välistä yhteistyötä ArcGIS-alustan käyttöön liittyvissä asioissa. Tilaisuus auttaa osallistujia löytämään omiin ja kunnan tehtäviin uusia hyödyllisiä ideoita ja siten saamaan ArcGIS-investoinneistaan enemmän irti. Seminaarin järjestää Esri Finland yhdessä KuntaSIG-ryhmän kanssa.

KuntaSIG-tiimi 2022

Tapaa asiantuntijoita, verkostoidu ja opi uutta!

KuntaSIG-paikkatietoseminaari tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tavata uusia sekä ennestään tuttuja kollegoja eri kunnista ja vaihtaa ajatuksia sekä kokemuksia. Päivien aikana pääset myös keskustelemaan Esri Finlandin asiantuntijoiden sekä dmCity-ekosysteemin eri osapuolten kanssa.

Tilannekuva KuntaSIG-seminaarista vuodelta 2022

KuntaSIG-seminaarin teemat ja ohjelma

Alustuspuheenvuorot johdattavat elinvoimaisen, ympäristöystävällisen, turvallisen, toimivan ja älykkään kaupungin rakennusosiin. Keskustelut ja osallistavat menetelmät syventävät aiheita ja antavat vastauksia avoimiin kysymyksiin. Tarkempi ohjelma julkaistaan kesän 2023 aikana.

Previous
Next

Tapahtumapaikka ja majoittautuminen

KuntaSIG-seminaari järjestetään Clarion Hotel Aviapolisessa Vantaalla (os. Karhumäentie 5, 01530 Vantaa).

Suosittelemme majoittautumista samaisessa hotellissa. Clarion Hotel Aviapolis tarjoaa majoittuville osallistujille varauskoodia EVENTS, jonka mainitsemalla osallistujat saavat 15% alennusta päivän hinnasta. Tarjouskoodi on käytössä kaikkiin huoneluokkiin niin kauan kuin hotellihuoneita riittää. Varaukset EVENTS-varauskoodilla voi tehdä helposti osoitteessa: https://www.nordicchoicehotels.fi

Kuva Clarion Hotel Helsinki Airportin edustalta

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät luennot, konferenssipalvelut, kahvit ja lounaan. Hinnat ovat verottomia.

Previous
Next

Ilmoittaudu KuntaSIG-paikkatietoseminaariin!