Kepeät tiistaikahvit kunnille

ArcGIS-paikkatietoalustan monet mahdollisuudet

Parillisten viikkojen tiistaisin (jatkuu 3.9.2024) | klo 8.30 - 9.00

Mitä ja kenelle?

Esri Finland kutsuu kaikki kiinnostuneet kuntatoimijat virtuaaliseen aamukahvipöytään parillisten viikkojen tiistaisin klo 8.30! Haluamme ylläpitää kontakteja ja luoda verkostoja sekä jakaa inspiraatiota, oivalluksia ja oppeja ArcGIS-paikkatietoalustan monista mahdollisuuksista. Aamukahvilla keskustellaan paikkatiedosta ja ajankohtaisista asioista rennoissa merkeissä. Kahvien isäntinä toimivat Mika Kiviranta ja Niklas Saramäki kuntamyynnistä, ja asiantuntijat vaihtuvat aiheen mukaan. Tilaisuuden nimestä huolimatta mukaan ovat lämpimästi tervetulleita myös ne, joille kahvi ei maistu! :-)

Mika Kiviranta Asiakkuusjohtaja Esri Finland

Aiheet, aika ja paikka

Jokainen aamukahvihetki tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja tutustua rennossa ilmapiirissä aina yhteen tuotteeseen, ratkaisuun, sovellukseen tai muuhun ajankohtaiseen teemaan kerrallaan.  Kahvien isäntinä toimivat Mika Kiviranta ja Niklas Saramäki Esri Finlandista.

AIKA 
Parillisten viikkojen tiistaisin klo 8.30 - 9.00. 

MISTÄ ON KESKUSTELTU? 

Aiemmilla kahveilla olemme keskustelleet mm. seuraavista aiheista ArcGIS Pro Tips & Tricks: 3D-kyvykkyydet, Vesihuoltoverkon tiedonhallinta, Pistepilviaineiston hyödyntäminen 3D-mallien teossa, Rakennusten 3D-mallintaminen ilma- ja ortokuvista, ArcGIS Urban, ArcGIS Hub ja avoin data, ArcGIS Drone2Map ja SiteScan for ArcGIS.

PAIKKA
Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti Microsoft Teams -tapaamisena. 

Kahvikuppi ja tietokone

Miksi osallistua?

Omat suosikit kahvipapujen valikoimasta löytyvät kokeilemalla. Samoin löytyvät lempparit ArcGIS-alustan käyttökohteista ja sovelluksista. Osallistumalla kahveille voit poimia parhaat pavut itsellesi ja organisaatiollesi. 
  • Kuulet, mitä alalla tapahtuu. 
  • Saat tietoa uusista paikkatietopohjaisista ratkaisuista ja palveluista. 
  • Tutustut teknologisten mahdollisuuksien käytännölliseen soveltamiseen.
  • Tunnistat asioita, joissa haluat kehittyä ja missä olet hyvä.
  • Saat neuvoja käytännön työhösi ja mahdollisuuden esittää juuri sinua askarruttavia kysymyksiä.  
  • Verkostoidut ja tapaat kollegoitasi eri organisaatioista. 
Kuvassa vihreä kahvikuppi ja tassi piirroskuvan päällä