2021 Esri User Conference

Maailman suurin virtuaalinen paikkatietotapahtuma

12. - 15. heinäkuuta 2021 | Siellä missä sinäkin!

Näin pääset mukaan!

Konferenssi järjestetään tänä vuonna vallitsevan COVID-19 -tilanteen vuoksi virtuaalisena, koska terveytesi on Esrille tärkeä.

Miksi osallistua?

Maailman suurin paikkatietotapahtuma, Esrin kansainvälinen käyttäjäkonferenssi (Esri UC), on tänä vuonna virtuaalinen kattava koulutuspaketti kaikille paikkatiedosta ja sen hyödyntämisestä kiinnostuneille. Konferenssi tarjoaa huikeat Plenary-sessiot, jotka jokaisen kannattaa ehdottomasti katsoa, sekä suuren määrän teknisiä ja toimialakohtaisia luentoja, virtuaalisia Special Interest Group (SIG) -tapaamisia, kartta- ja kumppaninäyttelyn uudenlaisessa muodossa sekä virtuaalisia keskustelutuokioita Esrin asiantuntijoiden kanssa. Ja mikä parasta: tapahtuma on maksuton ja Plenary-osuudet kaikille avoimia. Ethän missaa tätä ainutlaatuista konferenssia!

Kenelle, mitä ja miten - lue ohjeet!
Katso luentosessiot

Katso luentosessiot

Hyödynnä nämä mahdollisuudet oppia uutta Esrin teknologian tarjoamista mahdollisuuksista. Plenary-osuuksien lisäksi tarjolla teknisiä workshopeja, Q&A-sessioita, demoja sekä toimialakohtaisia esityksiä.

Lukuisia tunteja koulutusta

Lukuisia tunteja koulutusta

Ota haltuun paikkatietoteknologian viimeisimmät innovaatiot ja uutuudet Esrin huippuasiantuntijoiden johdolla.

Tutustu Esrin kumppaneihin ja näyttelyyn.

Tutustu Esrin kumppaneihin ja näyttelyyn.

Tutustu Esrin kumppaneihin ja näe, millaisia Esrin teknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja he tarjoavat omalla markkinallaan. Kysy kysymyksiä ja saa vastauksia sekä uusia ideoita!

Verkostoidu virtuaalisesti tuhansien GIS-ammattilaisten kanssa

Verkostoidu virtuaalisesti tuhansien GIS-ammattilaisten kanssa

Maailman suurin paikkatietotapahtuma tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua ammattikollegoihisi ympäri maailman. Löydä vertaisiasi, jotka kohtaavat työssään samoja haasteita, ja jaa kokemuksia sekä kuule muiden ratkaisuja vastaaviin haasteisiin.

Plenary Session katsottavissa livenä

Esrin perustaja Jack Dangermond

Esrin perustaja Jack Dangermond

Kuuntele Esrin perustajan Jack Dangermondin inspiroivat puheenvuorot, miten paikkatiedon hyödyntäminen kehittyy ja muuttaa maailmaamme.

Vaikuttavia tarinoita paikkatiedon merkityksestä ja hyödyistä

Vaikuttavia tarinoita paikkatiedon merkityksestä ja hyödyistä

Katso vaikuttavat tarinat siitä, miten paikkatieto auttaa rakentamaan parempaa huomista. Näe demot ArcGIS-teknologian uusimmista mahdollisuuksista.

Luotu sinua varten - tempaudu mukaan!

ArcGIS

ArcGIS

ArcGIS vie paikkatiedon käsittelyn ja analytiikan uudelle tasolle, jotta saat täyden hyödyn aineistoistasi. Päivitä käsityksesi modernista paikkatietoteknologiasta ja sen mahdollisuuksista.

Tips & Tricks

Tips & Tricks

Kuule uusimmat vinkit ja kikat Esrin paikkatietoasiantuntijoilta teknisissä workshopeissa. Löydä uusia parhaita käytäntöjä alan menestyjiltä sekä laajenna tai syvennä osaamistasi.

Esrin palvelut

Esrin palvelut

Saa vastauksia kysymyksiisi Esrin palveluyksikön asiantuntijoilta. Opi parhaat käytännöt onnistuneeseen ArcGIS-implementointiin ja tutustu Esrin valtaisaan koulutustarjontaan.

Esri Awards -tunnustukset

Esri Awards -tunnustukset

Esri Awards -palkitut kaikkialta maailmasta saavat tunnustusta innovatiivisuudestaan paikkatiedon hyödyntämisessä.

Tutustu ohjeisiin ja rekisteröidy mukaan!

Kenelle, mitä ja miten?

Tutustu ohjeisiin

Rekisteröidy mukaan

Siirry Esri UC:n rekisteröitymissivulle