Esri Partners Network

Uutta kasvua yhteistyöllä

Kansainvälinen kumppaniverkosto onnistumisen tukena

Yhteistyö on yrityksemme sielu. Yhdessä – kollegojen, kumppanien ja asiakkaiden kanssa – emme ole vain vahvempia vaan myös älykkäämpiä. Niinpä olemme koonneet sinun menestyksesi tueksi meidän parhaat asiantuntijat ja kansainvälisen kumppaniverkoston. Esri Finlandin kumppaniverkosto on osa Esrin kansainvälistä Esri Partner Network (EPN) -ohjelmaa. Ohjelman tarkoituksena on edistää Esrin ohjelmistojen pohjalta tapahtuvaa sovelluskehitystä,  tukea käyttäjien paikkatietoliiketoimintaa sekä auttaa tarvittaessa löytämään sinun organisaatiosi toimintaa parhaiten tukeva kumppani. 

Kumppaniverkostomme auttaa, kun tarvitset

Räätälöityjä sovelluksia
Esrin teknologian laajennuksia
Paikkatietojärjestelmän käyttöönottoja
Integrointeja olemassa oleviin järjestelmiin
Analysoitua tietoa
Lisää ymmärrystä toiminnan tueksi
Kenttätyön automatisointia
Työskentelyä ajasta ja paikasta riippumatta
Aineistoja
Toimialakohtaisia tietoja, kuvia ja analyyseja

Kumppanimme

Kumppanit Suomessa

Kumppanit Suomessa

Paikkatietokumppanimme luovat palveluja, ratkaisuja ja sisältöjä ArcGIS-alustalle, konsultoivat liikkeenjohtoa sekä auttavat järjestelmien integroinnissa ja laitteistojen hankinnassa.

Kansainväliset kumppanit

Kansainväliset kumppanit

Toimimme yhteistyössä johtavien kansainvälisten organisaatioiden kanssa, että pystymme saavuttamaan asiakkaan kanssa yhdessä sovitut tavoitteet ja voidaksemme kehittää asiakkaistamme entistä kilpailukykyisempiä.

Startup-yritykset

Startup-yritykset

Autamme startup-yrityksiä ottamaan osaksi heidän toimintaansa paikkatietopohjaisia ratkaisuja ja tulkitsemaan erilaisia analyysejä samalla heidän kehittäessä ArcGIS-alustan avulla uusia innovatiivisia ratkaisuja.

Laitteistokumppanit

Laitteistokumppanit

Työskentelemme yhteistyössä organisaatioiden kanssa, jotka tarjoavat ArcGIS-alustalle yhteensopivia ratkaisuja ja sovelluksia helpottamaan asiakkaidemme liiketoimintaa.

Suomalaiset partnerimme

Löydä partneri

Oletko jo partneri?

Kirjaudu Partner Portaaliin