Skip to main content
Vastuullisuus

Vastuullisuus

Me Esri Finlandilla uskomme, että paikkatieto on avain vastuullisuuteen.

Ympäristösertifikaattimme
Me Esri Finlandilla uskomme, että paikkatieto on avain vastuullisuuteen.

Parempaa tulevaisuutta paikkatiedolla

Kestävän kehityksen tukeminen on ollut toimintamme lähtökohta jo alusta alkaen: Jack ja Laura Dangermond perustivat Esrin vuonna 1969 ratkaisemaan maailman suurimpia haasteita, visionaan luoda parempaa tulevaisuutta paikkatiedon avulla.

Sitoutuminen tutkimukseen ja teknologiaan, yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen edistämiseen sekä koulutuksen kehittämiseen ovat keinoja, joilla Esri tukee vastuullisen toiminnan ja positiivisen muutoksen aikaansaamista ympäri maailman.

Esri Incin perustajat Jack ja Laura Dangermont

Ympäristöpolitiikkamme

Suhtaudumme vakavasti vastuuteemme edistää yhteiskunnan ja planeettamme kestävää kehitystä. Henkilöstömme toimii ympäristön haitallisten vaikutusten ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi seuraavien periaatteiden mukaisesti:

  • Keskustelemme asiakkaidemme kanssa tukeaksemme ja/tai vaikuttaaksemme heidän sitoutumiseensa kestäviin ratkaisuihin GIS:n avulla.
  • Sitoudumme kestäviin valintoihin liiketoiminnassamme.
  • Käytämme uusiutuvaa/vihreää energiaa toimistoissamme. Vähennämme matkustamistamme käyttämällä digitaalisia alustoja yhteistyöhön ja tapaamisiin. Kun matkustaminen on tarpeen, asetamme kestäviä valintoja etusijalle.
  • Noudatamme markkinoidemme lainsäädäntöä ja säännöksiä.

Arvioimme ja uudistamme nämä tavoitteemme vuosittain parantaaksemme kestävän kehityksen pyrkimyksiämme.

Kaunis järvimaisema

Me Esri Finlandissa edistämme vastuullista toimintaa:

  • Tuemme opetusta tarjoamalla digitaalisia välineitä paikkatiedon opetukseen, sillä uskomme paikkatiedon mahdollistavan paremman huomisen. 
  • Noudatamme ISO 14001:2015 -ympäristöjärjestelmästandardin mukaisia toimintatapoja ja meille on myönnetty ko. sertifikaatti.
  • Minimoimme omat ympäristövaikutuksemme.
  • Olemme tehneet kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen, jolla edistetään YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelman toteuttamista. 
  • Useat asiakasyrityksemme hyödyntävät ratkaisujamme menetelläkseen vastuullisesti omalla toimialueellaan.
quotemark

Paikkatieto mahdollistaa asioiden havainnollistamisen, nopeuttaa hankkeita sekä johtaa parempiin ratkaisuihin. Olemme vakuuttuneita siitä, että paikkatieto muuttaa maailmaa.

Jack Dangermond
Esrin perustaja ja pääjohtaja

Voimmeko olla avuksi?

Järjestämme vastuullisuustyöpajoja, joissa tunnistamme yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen kannalta merkityksellisiä vastuullisuuden osa-alueita ja määrittelemme konkreettisia toimenpiteitä vastuullisuustavoitteiden tukemiseksi paikkatiedon avulla.

Jätä yhteydenottopyyntö