,

Hyödynnä sijainnin mahdollisuudet

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi paikkatiedon avulla – Yrityksille, kunnille & kaupungeille, valtionhallinnolle, yhteisöille

Rakennamme parempaa maailmaa teknologiaa ja tiedettä hyödyntäen

Olemme paikkatietoratkaisujen ja paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija sekä Esrin maailman johtavan paikkatieto-ohjelmiston edustaja Suomessa. Tarjoamme tuotteet ja palvelut auttavat asiakkaitamme ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen liiketoiminnalliseksi hyödyksi. Ratkomme haasteet ja ongelmat paikkatiedon ja modernin paikkatietoteknologian voimin. Saat meiltä kaiken, mitä tarvitset hyötyäksesi paikkatiedosta: kattavat palvelut, aineistot sekä maailman johtavat paikkatieto-ohjelmistotuotteet. Kanssamme löydät parhaita käytäntöjä sekä uusia ideoita paikkatiedon hyödyntämiseen eri toimialoilla. Me kuljemme rinnallasi ja autamme näiden toteuttamisessa sekä jalkauttamisessa toimintaasi.

Näe maailma uusin silmin

Sijaintiin pohjautuva ymmärrys avaa meille uusia ulottuvuuksia ja mahdollistaa monimutkaisimpienkin ongelmien ratkaisemisen. Paikkatietoanalytiikkaa hyödyntäen ja sijaintiin sidottua tietoa kartalle visualisoimalla voimme paljastaa piilossa olevat kuviot, trendit ja syy-seuraussuhteet. Tämä sijaintiälykkyys tarjoaa meille ainutlaatuisia oivalluksia ja muuttaa päätöksentekoamme. Älykkäiden karttojen ja edistyneen paikkatietoanalytiikan lisäksi Esrin teknologia mahdollistaa nopeamman tiedon jakamisen ja sujuvamman yhteistyön eri sidosryhmien välillä.

Mikä on ArcGIS?

Näe merten moniulotteisuus

Analysoimalla ja visualisoimalla useita muuttujia kerralla voimme ennustaa ilmastonmuutoksen vaikutuksia valtamerivirtoihin ja merenpinnan nousuun.

Mahdollisuuksien maailmaa rakentamassa

Autamme sinua ja organisaatiotasi oivaltamaan paikkatiedon hyödyntämismahdollisuudet. Tarjoamme kaiken, mitä tähän tarvitset: kattavat palvelut, aineistot sekä Esrin maailman johtavan ArcGIS-paikkatietoalustan. Näiden avulla sinä ja organisaatiosi pystytte tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintanne kannalta keskeiset datat paikkatietoa hyödyntämällä sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla - missä, milloin ja millä laitteella tahansa.

Suhtaudumme intohimoisesti paikkatiedon tarjoamiin mahdollisuuksiin ja olemme jatkuvalla löytöretkellä kohti uusia hyödyntämismahdollisuuksia. Haluamme auttaa organisaatioita löytämään paikkatiedon hyödyt ja yhdessä rakentaa parempaa tulevaisuutta.

Mitä on paikkatieto?

Ymmärrä luonnon monimuotoisuutta

Näkemällä eri lajien esiintyvyys ja ymmärtämällä niiden elinympäristöä pystymme turvaamaan luonnon monimuotoisuuden ja ehkäisemään luontokatoa.

Miksi?

Me esriläiset uskomme ja tiedämme, että paikkatieto auttaa ratkaisemaan monia erilaisia ongelmia ja haasteita - sekä paikallisella että globaalilla tasolla. Kestävän kehityksen tukeminen on ollut toimintamme lähtökohta jo alusta alkaen, ja sen merkitys on viime vuosikymmeninä vain kasvanut ja kasvaa edelleen. Yhdessä asiakkaittemme kanssa voimme auttaa rakentamaan parempaa maailmaa tuleville sukupolville. 

Vaikka kestävä kehitys on lähellä sydäntämme, autamme toki yrityksiä ja organisaatioita kaikissa muissakin haasteissa ja tavoitteissa. Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää paikkatietoa ja näin auttaa asiakkaitamme menestymään.

Olemme täällä sinua varten

Meillä Suomessa työskentelee n. 60 esriläistä, joita yhdistää halu auttaa asiakkaitamme menestymään ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta paikkatiedon avulla. Sertifioiduilla asiantuntijoillamme on ainutlaatuinen Esrin ArcGIS-teknologian tuntemus ja kokemusta paikkatiedon hyödyntämisestä monilla eri toimialoilla. Olemme osa ruotsalaista paikkatietoratkaisuihin keskittynyttä OGRAFY-konsernia. 

Esri on perheyritys, jonka Jack Dangermond perusti vuonna 1969 yhdessä vaimonsa Lauran kanssa auttamaan koko maailmaa koskettavien suurten haasteiden ratkaisemisessa ja paremman tulevaisuuden rakentamisessa. Esri Finland on osa Esrin maailmanlaajuista verkostoa. Apunamme ja tukenamme ovat paitsi Esrin voimakas tuotekehitys ja asiantuntijat, myös koko globaalin verkoston asiantuntemus ja kokemus paikkatiedon hyödyntämisestä lukuisilla eri toimialoilla. 

Lue lisää Esristä
Ota yhteyttä meihin
Esri Finlandin tiimi

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteydenottopyyntö