Skip to Content

Esri Finland yrityksenä

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi paikkatiedon avulla!

Esri Finlandin asiantuntijat palveluksessasi


Esri Finland on paikkatietoratkaisujen ja paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija sekä Esrin maailman johtavan paikkatietoteknologian edustaja Suomessa. Tarjoamamme tuotteet ja palvelut auttavat asiakkaitamme ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen liiketoimintahyödyiksi. 

Saat meiltä kaiken, mitä tarvitset hyötyäksesi paikkatiedosta: kattavat palvelut, aineistot sekä maailman johtavat paikkatieto-ohjelmistotuotteet. Kanssamme löydät parhaita käytäntöjä sekä uusia ideoita paikkatiedon hyödyntämiseen eri toimialoilla, ja autamme näiden toteuttamisessa ja jalkauttamisessa toimintaasi.

Keitä me olemme?

Meillä Suomessa työskentelee n. 60 esriläistä, joita yhdistää halu auttaa asiakkaitamme menestymään ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta paikkatiedon avulla. Sertifioiduilla asiantuntijoillamme on ainutlaatuinen Esrin ArcGIS-teknologian tuntemus ja kokemusta paikkatiedon hyödyntämisestä monilla eri toimialoilla. Olemme osa ruotsalaista paikkatietoratkaisuihin keskittynyttä OGRAFY-konsernia. 

Esri on perheyritys, jonka Jack Dangermond perusti vuonna 1969 yhdessä vaimonsa Lauran kanssa auttamaan koko maailmaa koskettavien suurten haasteiden ratkaisemisessa ja paremman tulevaisuuden rakentamisessa. Esri Finland on osa Esrin maailmanlaajuista verkostoa. Apunamme ja tukenamme ovat paitsi Esrin voimakas tuotekehitys ja asiantuntijat, myös koko globaalin verkoston asiantuntemus ja kokemus paikkatiedon hyödyntämisestä lukuisilla eri toimialoilla. 

Lue lisää Esristä
Esri Finlandin tiimi

Mitä me teemme?

Autamme asiakasta oivaltamaan paikkatiedon hyödyntämismahdollisuudet omassa toiminnassaan ja tarjoamme kaiken, mitä asiakas tähän tarvitsee: kattavat palvelut, aineistot sekä Esrin maailman johtavan ArcGIS-paikkatietoalustan. Näiden avulla asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa paikkatietoa hyödyntämällä sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla - missä, milloin ja millä laitteella tahansa.

Suhtaudumme intohimoisesti paikkatiedon tarjoamiin mahdollisuuksiin ja olemme jatkuvalla löytöretkellä kohti uusia hyödyntämismahdollisuuksia. Haluamme auttaa kaikkia yrityksiä ja organisaatioita löytämään paikkatiedon hyödyt ja yhdessä rakentamaan parempaa tulevaisuutta.

Mitä on paikkatieto?

Miksi?

Me esriläiset uskomme ja tiedämme, että paikkatieto auttaa ratkaisemaan monia erilaisia ongelmia ja haasteita - sekä paikallisella että globaalilla tasolla. Kestävän kehityksen tukeminen on ollut toimintamme lähtökohta jo alusta alkaen, ja sen merkitys on viime vuosikymmeninä vain kasvanut ja kasvaa edelleen. Yhdessä asiakkaittemme kanssa voimme auttaa rakentamaan parempaa maailmaa tuleville sukupolville. 

Vaikka kestävä kehitys on lähellä sydäntämme, autamme toki yrityksiä ja organisaatioita kaikissa muissakin haasteissa ja tavoitteissa. Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää paikkatietoa ja näin auttaa asiakkaitamme menestymään.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteydenottopyyntö