Skip to Content

17. huhtikuuta 2019


Oletko sinä sielultasi devaaja ja profiililtasi kokenut ohjelmistokehittäjä, joka nauttii haastavien tilanteiden ratkomisesta? Osaatko ohjelmistokehityksen toimintatavat ja hallitset niiden kehittämisen? Herättääkö paikkatiedon ja valmisohjelmiston hyödyntäminen mielenkiintosi? Nautitko sekä itsenäisestä että muiden kanssa työskentelystä? Meillä on paikka tarjolla juuri sinulle! 

Haemme tiimimme Lead Developeria, joka tuo tullessaan näkemystä ja kokemusta kehittämistyön parhaista työkaluista sekä menetelmistä. 

Esri Finland on paikkatietoratkaisujen ja paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija sekä Esrin maailman johtavan paikkatietoteknologian edustaja Suomessa. Toimittamiamme ratkaisuja voidaan luonnehtia Business Intelligence -ratkaisuiksi, jotka hyödyntävät sijaintitietoa. Ratkaisumme pohjautuvat Esrin ArcGIS-paikkatietoalustaan, jonka avoimia ohjelmointirajapintoja hyödyntäen toteutamme asiakkaan tarpeisiin sopivat kokonaisuudet.

Meillä työskentelet osana pientä ja erittäin osaavaa Deliveries-tiimiä Suomen kovimpien ArcGIS-asiantuntijoiden kanssa ja verkostoidut ohjelmistoalan edelläkävijöiden kanssa, jotta oppisimme, miten toimintaamme voisi kehittää edelleen. Vaikka asiantuntijamme ovat kovan luokan osaajia, on tunnelma meillä rento.  Pääset haastamaan itseäsi ja kasvattamaan sekä sinun että tiimimme kehittäjien osaamista uusien teknologioiden ja monipuolisten asiakasvaatimusten parissa kansainvälisen asiantuntijaverkoston tukemana.

Tarjoamme vahvan alustan yhteiselle menestymisellemme. Päämiehemme Esri Inc. panostaa vuosittain 400 M € teknologiamme kehittämiseen, joten ratkaisujemme perusta on pätevä ja vahva. Olemme markkinajohtaja Suomessa toimialalla, joka kasvaa vahvasti niin meillä kuin maailmalla. Tuki- ja yhteistyöverkostomme on laaja ja jaamme parhaita käytäntöjä muiden maaorganisaatioiden kanssa. Meillä on kaikki edellytykset onnistua – yhdessä! 

Tulevien tiimikavereidesi kommentteja meillä työskentelystä:

 • ”Parasta on hyvä työilmapiiri”
 • ”Suurin osa kehityksestä tehdään ketterillä menetelmillä”
 • ”Töitä löytyy haastavuudeltaan eri tasoilta ja pystyn itse vaikuttamaan siihen, minkä tasoisia tehtäviä teen.”
 • ”Paikkatietoelementti tuo oman positiivisen lisämausteen työhön”
 • ”Kivointa tässä firmassa on se ”perheen tunne”. Firma on riittävän pieni, kaikki tuntee toisensa ja tekee yhteistyötä.”
 • ”Olemme kaikki samassa veneessä. Meillä voi huoletta vetää ketä tahansa kollegaa hihasta.”

Mitä tarvitset menestyäksesi?

Etsimämme kiteytyy oikeastaan seuraavaan ”Olet kokenut sovelluskehittäjä ja sovelluskehitysmenetelmien osaaja, joka innostuu jatkuvasta toiminnan kehityksestä, asiakkaiden ja kehittäjäkaverien auttamisesta, valmisohjelmiston ja paikkatiedon hyödyntämisestä sekä verkostoitumisesta mm. alan edelläkävijöiden kanssa”

Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa: 

 • Osaaminen uusien ohjelmistokehitystoimintatapojen luomisesta ja hyväksi havaittujen toimintatapojen soveltamisesta
 • Kokemus monimutkaisista ICT-järjestelmäkokonaisuuksista ja arkkitehtuureista
 • Paikkatieto-osaaminen ja/tai innostus tämän opetteluun
 • Syväymmärrys ohjelmistoarkkitehtuurista
 • Pitkä kokemus devauksesta
 • Ohjelmistokielien Python, JavaScript, C#, .NET ja C++ osaaminen
 • Tietokantojen ja SQL:n osaaminen ja hallinta  

Tunnistat itsesi ehkä myös seuraavista kuvauksista:

 • ”Can do” -asenne haastavien ongelmien ratkaisuun
 • Olet taitava verkostoituja
 • Työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja osaat myös ohjata tiimityöskentelyä
 • Rento, mutta aikaansaava asenne  

Haluatko tarttua tähän mahdollisuuteen

Mikäli me ja tämä tehtävä herättivät kiinnostuksesi, olisi hienoa kuulla sinusta lisää! Jos sinulle tuli mieleen jotain kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, vastaa Deliveries-tiimin vetäjä Kristiina Manner niihin mielellään. Kristiinan tavoitat puhelimitse numerosta + 358 44 502 0084 ja sähköpostilla kristiina.manner@esri.fi.

Kristiinan lisäksi voit soittaa Deliveries-tiimin Sampolle ja/tai Tommille ja kysellä heiltä lisää meidän tiimin tekemisestä ja fiiliksistä. Sampo Kulosen tavoitat numerosta +358 44 5858544 ja Tommi Terävän numerosta +358 50 4615161.

Mikäli olet suoraan valmis hakemaan tehtävään, kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si osoitteeseen tyopaikat@esri.fiHakuaika tehtävään päättyy 3.5.2019. Käymme hakemuksia heti läpi. Kuulet meistä viimeistään hakuajan päätyttyä. 

Tietosuojaseloste - Esri Finland Oy:n rekrytointirekisteri

Esri Finland Oy on paikkatietoratkaisujen asiantuntija ja maailman johtavan paikkatietoteknologiatoimittajan Esrin edustaja Suomessa. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa sijaintitiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla - missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group-konsernia, jossa työskentelee yhteensä noin 250 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa.