Skip to Content

31. elokuuta 2018

Oletko sinä tekijä, matkalla ratkaisumyynnin ammattilaiseksi, joka innostuu proaktiivisesta asiakassuhteiden rakentamisesta ja uusien asiakkuuksien hankkimisesta? Motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta, olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on myyntihenkisyys kohdillaan. Voitat asiakkaan luottamuksen asiakkaalle arvoa tuottavilla ratkaisuillamme yhteistyössä osaavan tiimin kanssa. Olet myös tuttu paikkatiedon kanssa. Tule kirittämään myyntimme vahvaan kasvuun! 

”Haemme tiimiimme kollegaa, joka ottaa rohkeasti yhteyttä nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiimme heidän tarpeitaan kuunnellen sekä esittää rohkeasti oman mielipiteensä tiimissämme.”  

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä vahvan brändin ja innovatiivisten ratkaisuiden parissa sekä mahdollisuuden kasvaa ratkaisumyynnin ammattilaiseksi osana kansainvälisesti alansa johtavaa yritystä. Meillä saat toimia itsenäisesti, ja näet työsi konkreettiset tulokset. Tukenasi sinulla on vahva asiantuntijaorganisaatio. Palkitsemme onnistumisesta ja hyvästä työstä systemaattisesti. Kollegasi ja työpaikkasi sijaitsevat Espoon Leppävaarassa.

Tällaisia olemme työkavereinasi 

Meille on tyypillistä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin ja haasteisiin sekä tinkimättömästi etsiä parhaita ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin itsellemme. Me asetamme riman korkealle kaikessa, mitä teemme. Me yritämme, emmekä epäonnistu, vaan onnistumme tai opimme. Ja tämän teemme yhdessä – toisiimme luottaen ja tiukoissa mutkissa toisiimme myös nojaten. Tiedämme, että lyhin reitti ei ole aina optimaalisin, eikä oikopolkuja kulkemalla rakenneta kestävää tulevaisuutta, saati parasta asiakaskokemusta.

Inhimillisyys näkyy meidän arjessamme. Meillä et kohtaa korporaatioilmapiiriä, eikä tekemistämme ohjaa proseduurimanuaalit tai pelkät eurot. Näiden sijaan meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri sekä lupa vaikuttaa ja välittää toisistamme. 

Mitä tarvitset menestyäksesi?

Koemme, että onnistumisen edellytykset ovat kohdallaan, mikäli sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja tykkäät tehdä töitä yhdessä muiden kanssa. Yhdessä tekemällä ja kaikkien vahvuudet valjastamalla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme arvoa tuottavia ratkaisuja. Tässä työssä ratkaisee ennen kaikkea sinnikäs sekä proaktiivinen asenne, jota tukee sopiva kaupallinen tai tekninen koulutus. Tärkeintä on, että olet vakuuttava sekä teet mitä olet luvannut. 

Haluatko tarttua tähän mahdollisuuteen

Mikäli me ja tämä tehtävä herättivät kiinnostuksesi, olisi hienoa kuulla sinusta lisää! 

Jos sinulle tuli mieleen jotain kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, myyntijohtajamme Jouni vastaa niihin mielellään. Voit soittaa Jounille ti 11.9 klo 14 -16 ja pe 14.9 klo 14 -16 numeroon 040 502 2176 tai laittaa sähköpostia jouni.henriksson@esri.fi.

Mikäli olet suoraan valmis hakemaan tehtävään, kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Laita mukaan myös CV:si ja lähetä sähköpostia osoitteeseen tyopaikat@esri.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 16.9.2018

Tietosuojaseloste - Esri Finland Oy:n rekrytointirekisteri

Esri Finland Oy on paikkatietoratkaisujen asiantuntija ja maailman johtavan paikkatietoteknologiatoimittajan Esrin edustaja Suomessa. Tarjoamamme ratkaisut ja palvelut auttavat asiakkaitamme ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen liiketoimintahyödyiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa paikkatiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla - missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group -konsernia, jossa työskentelee yhteensä noin 250 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa.

Tietosuojaseloste - Esri Finland Oy:n rekrytointirekisteri