21. maaliskuuta 2019


Oletko sinä asiantuntija, jolle on kunnia-asia, että asiakkaiden järjestelmäratkaisut toimivat erinomaisesti ja palvelusopimusten vaatimusten mukaisesti? Haluatko ratkaista asiakkaiden ongelmatilanteet nopeasti, tehokkaasti ja laadukkaasti? Oletko oma-aloitteinen hands-on tekijä, jolta ei jää sormi suuhun monimutkaisemmassakaan tilanteessa? 

Haemme kollegaksemme kokenutta asiantuntijaa, joka innostuu paikkatietojärjestelmän ylläpitoon liittyvistä tehtävistä niin paikkatiedon kuin IT:nkin näkökulmasta.  

Tulet työskentelemään osana Suomen kovimpien ArcGIS-asiantuntijoiden tiimiä ja toimimaan avainroolissa alati kasvavien nykyaikaisten asiakaskohtaisten ratkaisujen ylläpidossa. Pääset haastamaan itseäsi ja kasvattamaan osaamistasi uusien teknologioiden ja monipuolisten asiakasvaatimusten parissa. Tukenasi toimii oman tiimisi lisäksi vahva kansainvälinen asiantuntijaverkosto. 

Tarjoamme sinulle vahvan alustan menestymiselle. Toimittamamme paikkatietoratkaisut ovat ns. Business Intelligence -ratkaisuja, jotka hyödyntävät sijaintitietoa. Päämiehemme Esri Inc. panostaa vuosittain 400 M € teknologiamme kehittämiseen, joten ratkaisujemme perusta on pätevä ja vahva. Olemme markkinajohtaja Suomessa toimialalla, joka kasvaa vahvasti. Tuki- ja yhteistyöverkostomme on laaja, ja jaamme mm. Ruotsin maaorganisaation kanssa parhaita käytäntöjä. Meillä on siis kaikki edellytykset onnistua – yhdessä!

Tällaisia olemme työkavereinasi 

Meille on tyypillistä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin ja haasteisiin sekä tinkimättömästi etsiä parhaita ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin itsellemme. Me asetamme riman korkealle kaikessa, mitä teemme. Me yritämme, emmekä epäonnistu, vaan onnistumme tai opimme. Ja tämän teemme yhdessä – toisiimme luottaen ja tiukoissa mutkissa toisiimme myös nojaten. Tiedämme, että lyhin reitti ei ole aina optimaalisin, eikä oikopolkuja kulkemalla rakenneta kestävää tulevaisuutta, saati parasta asiakaskokemusta.

Inhimillisyys näkyy meidän arjessamme. Meillä et kohtaa korporaatioilmapiiriä, eikä tekemistämme ohjaa proseduurimanuaalit tai pelkät eurot. Näiden sijaan meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri sekä lupa vaikuttaa ja välittää toisistamme. 

Mitä tarvitset menestyäksesi?

Koemme, että onnistumisen edellytykset ovat kohdallaan, mikäli tunnistat olevasi hakemamme: Kokenut asiantuntija, joka innostuu paikkatietojärjestelmän ylläpitoon liittyvistä tehtävistä niin paikkatiedon kuin IT:nkin näkökulmasta  

Ja sinulla on:

  • Kokemusta  Service Desk -työskentelystä  
  • Osaamista / halua oppia ArcGIS-paikkatietojärjestelmän ohjelmistojen ja asiakaskohtaisten ratkaisujen ylläpitoon liittyviä tehtäviä  
  • Microsoft ja Linux-palvelinympäristöjen, -käyttöjärjestelmien ja -teknologioiden osaamista / halua oppia  
  • Kokemusta SQL relaatiotietokannoista (SQLServer, Oracle, PostgreSQL) 
  • Kyky hakea ratkaisuja oma-aloitteisesti ja sitkeästi
  • Hyvä asiakaspalveluasenne ja vuorovaikutustaidot  
  • Taito sujuvaan ja selkeään dokumentointiin 
  • Paineensietokykyä

Kokemus työasemakonfiguraatioista, käyttöoikeuksien hallinnasta, integraatioteknologioista, pilvialustoista, ITIL:stä sekä Python ja .NET devaamisesta luetaan eduksi. 

Koska menestystä ei rakenneta yksin, toivomme sinun olevan sparraava tiimipeluri, joka ei runno eteenpäin kyynärpäät ruhjeilla, vaan yhdessä asioita tehden ja menestyksen saavuttaen. Tiimissämme on paikka henkilölle, josta välittyy positiivinen energia, ja jonka toiminta herättää luottamusta..

Haluatko tarttua tähän mahdollisuuteen

Mikäli me ja tämä tehtävä herättivät kiinnostuksesi, olisi hienoa kuulla sinusta lisää!  Jos sinulle tuli mieleen jotain kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, vastaa jatkuvien palveluidemme vetäjä Anna Montell niihin mielellään. Annan tavoitat puhelimitse numerosta + 358 40 146 1463 ja  sähköpostilla anna.montell@esri.fi.

Mikäli olet suoraan valmis hakemaan tehtävään, kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Laita mukaan myös CV:si ja lähetä sähköpostia osoitteeseen tyopaikat@esri.fiHakuaika tehtävään päättyy 19.4.2019. Käymme hakemuksia heti läpi. Kuulet meistä viimeistään hakuajan päätyttyä. 

Tietosuojaseloste - Esri Finland Oy:n rekrytointirekisteri

Esri Finland Oy on paikkatietoratkaisujen asiantuntija ja maailman johtavan paikkatietoteknologiatoimittajan Esrin edustaja Suomessa. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa sijaintitiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla - missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group-konsernia, jossa työskentelee yhteensä noin 250 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa.