Skip to Content

29. kesäkuuta 2018

Oletko sinä tekijä, ratkaisumyynnin ammattilainen, joka oman esimerkkisi kautta myyntiä johtaen, sitä kehittäen ja myyntitiimiäsi valmentaen pystyt nostamaan myyntimme profiilia ja suoritustasoa? Oletko valmis ottamaan vastaan vahvan mandaatin myyntimme kehittämiseen ja fokusoidun kasvun aikaansaamiseen? Meillä on toimiva strategia ja asiakassuunnitelmat, jotka pääset oman kokemuksesi sekä kehitysnäkemystesi pohjalta jalkauttamaan myyntimme arkeen. Tule kirittämään myyntimme vahvaan kasvuun!

”Myyntimme tarvitsee valmentajan ja läsnä olevan esimiehen – kokeneen tekijän, jonka katse pysyy pallossa ja maalissa tiukemmissakin haasteissa. Löydät myynnillemme oikeat pelikuviot kyvykkyytemme jalostamiseksi asiakasarvoa kasvattaen. Tästä tässä roolissa on kyse.” 

Meillä tulet saamaan 11 osaajan myyntitiimin johdettavaksesi. Tarjoomamme ja taitomme kartoittaa asiakastarpeita mahdollistavat sinulle ja tiimillesi tarkoituksenmukaisten ratkaisujen rakentamisen mitä moninaisempiin käyttökohteisiin. Kuuntelemme myös entistä herkemmällä korvalla asiakkaitamme, ja pidämme tärkeänä kehittää ratkaisujamme asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Tässä tulemme vahvasti nojaamaan sinun viitoittamaan polkuun. Pidät myynnin vahvasti ohjauksissasi ja viestit tiimillesi kannustavasti tavoitteemme ja odotuksesi. Myynnin johtaminen meillä ei ole pelkkää tavoitteiden asettamista, kulmahuonetyöskentelyä ja mittarointia, vaan teeskentelemätöntä ratkaisumyyntiä ja sen kehittämistä yhdessä tiimisi, työkavereittesi ja asiakkaidemme kanssa. 

Meillä on tarjota sinulle johtoryhmämme jäsenenä vahva alusta yhteiselle menestymisellemme. Voit varmasti luottaa niin meidän kaikkien kuin tiimisi tukeen. Tiimisi on joukko oppimishaluisia osaajia, joista osa on ollut talossa jo pidempään ja osa vasta muutaman vuoden. Päämiehemme Esri Inc. panostaa vuosittain 500 M € teknologiamme kehittämiseen, joten ratkaisujemme perusta on pätevä ja vahva. Olemme markkinajohtaja Suomessa toimialalla, joka kasvaa vahvasti. Tuki- ja yhteistyöverkostomme on laaja, ja jaamme mm. Ruotsin maaorganisaation kanssa parhaita käytäntöjä niin myynnin kuin teknologiamme soveltamiskäytäntöjen suhteen. Meillä on siis kaikki edellytykset onnistua – yhdessä!

Tällaisia olemme työkavereinasi

Meille on tyypillistä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin sekä haasteisiin ja tinkimättömästi etsiä parhaita ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin itsellemme. Me asetamme riman korkealle kaikessa mitä teemme. Me yritämme emmekä epäonnistu vaan onnistumme tai opimme. Ja tämän teemme yhdessä – toisiimme luottaen ja tiukoissa mutkissa toisiimme myös nojaten. Tiedämme, että lyhin reitti ei ole aina optimaalisin, eikä oikopolkuja kulkemalla rakenneta kestävää tulevaisuutta saati parasta asiakaskokemusta. 

Inhimillisyys näkyy meidän arjessamme. Meillä et kohtaa korporaatioilmapiiriä eikä tekemistämme ohjaa proseduurimanuaalit tai pelkät eurot. Näiden sijaan meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri sekä lupa vaikuttaa ja välittää toisistamme. 

Mitä tarvitset menestyäksesi?

Etsimämme kiteytyy oikeastaan toteamukseen ”Haemme meille kokenutta myyntijohtajaa”. Tämä on kuitenkin rooli, jossa menestystä ei rakenneta yksin – ja sen sinä, jos kuka, parhaiten tiedät. Oletkin sparraava suunnannäyttäjä, joka ei runno eteenpäin kyynärpäät ruhjeilla vaan yhdessä asioita tehden ja menestyksen saavuttaen. Olet työkavereillesi ja asiakkaillemme näkyvä henkilö, josta välittyy positiivinen energia. Viestintäsi ja toimintasi herättävät luottamusta. 

”Olet myyntijohtaja, jonka näkemykset ja uudet oivallukset pohjaavat näyttöihin menestyksekkään ratkaisumyynnin toteuttamisesta ja johtamisesta.”

Sinulla on kokemusta sovellus- tai palvelumyynnin johtamisesta. Sopimusneuvottelut, julkiset hankinnat, ratkaisumyynnin kehittäminen ja muutoksien läpivienti ovat olleet jo osa arkeasi. Olet myös kiinnostunut paikkatiedosta ja sen sovellusalueista sekä mahdollisuuksista yritysten ja organisaatioiden liiketoiminnan transformaatiossa ja digitalisoinnissa. 

Haluatko tarttua tähän mahdollisuuteen?

Mikäli me ja tämä tehtävä herätimme kiinnostuksesi, olisi hienoa seuraavaksi kuulla sinusta lisää! 

Jos sinulle tuli mieleen jotain kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä toimitusjohtajamme Laura vastaa niihin mielellään. Voit soittaa Lauralle p. 050 357 4675 torstaina 2.8.2018 klo 12-14 tai laittaa sähköpostia laura.valojarvi@esri.fi. 

Mikäli olet suoraan valmis hakemaan tehtävään, kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Laita mukaan myös CV:si ja lähetä sähköpostia osoitteeseen tyopaikat@esri.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 13.8.2018. Hakemuksia alamme käydä läpi 6.8. alkaen. Kuulet meistä siis viimeistään silloin tai heti hakuajan päätyttyä.

Esri Finland Oy toimii Suomessa Esrin ArcGIS-tuotteiden edustajana ja paikkatietoon liittyvien palveluiden toimittajana. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme tekevät järkevämpiä päätöksiä käyttämällä heille tärkeitä tietoja sisältäviä karttoja millä laitteella tahansa ja missä tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group-konsernia, jossa työskentelee yhteensä noin 250 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa. 

Rekrytointirekisteriseloste