Vastuullisuustyöpajasta oppeja vastuullisuustyöhön

Paikkatieto työsi tukena

Vastuullisuustyöpajasta saat oppeja ja tukea vastuullisuustyön eteenpäin viemiseen

Paikkatieto on kestävän tulevaisuuden avain

Asiakkaidemme työn tuloksena tiedämme, että paikkatiedon avulla voidaan ratkaista monia kestävän kehityksen ja vastuullisuuden haasteista. Tätä työtä tukemaan olemme luoneet työpaja-ratkaisun, jossa autamme teitä onnistumaan. 

Uusia ideoita ja osaamista

Hyvin suunniteltu vastuullisuustyö heijastaa organisaation toimintaa ja on helposti ymmärrettävää sekä tavoitteellista. Vastuullisuustyöpajassamme selvitämme organisaationne kestävän kehityksen kriittiset menestystekijät ja sen, miten paikkatieto auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Työpajan tuloksena saatte etenemissuunnitelman, joka on operatiivinen työkalu eikä pölyttyvä mappi. 

Ideariihi

Työpajan lähtökohtana on organisaationne omat tavoitteet ja toiminnassa tunnistetut haasteet. Ohjatussa ideariihessa tunnistetaan  alueet, joissa paikkatiedon hyödyntäminen vie kohti tavoitteita ja tuotetaan vastuullisuusteemaan liittyviä kehittämisideoita. 

Priorisointi

Ideariihessä tuotetut ideat ryhmittellään ja priorisoidaan. Priorisoinnissa arvioidaan idean merkitystä liiketoiminnalle sekä sen toteuttamismahdollisuuksia. Esimerkiksi: - Kuinka suuri merkitys idealla on, jotta organisaation kestävään kehitykseen liittyvät tavoitteet voivat toteutua? - Voiko paikkatieto auttaa idean toteuttamisessa merkittävästi?

Ratkaisut

Lopuksi priorisoiduista kehittämisideoista valitaan tärkeimmät, joille rakennetaan alustavat ratkaisukonseptit ja etenemissuunnitelma. 

quotemark

“Työpajan avulla haasteisiin saatiin ratkaisumalleja ja työkaluja, jotka olivat uusia tai joiden mahdollisuuksista emme olleet aiemmin tietoisia. "

Joni Kaitaranta
Data Coordinator, HELCOM

Milloin voimme aloittaa?

Autamme mielellämme teitä tunnistamaan paikkatiedon tarjoamia hyötyjä vastuullisuustyöhönne. 
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:
Tiina Kuokkanen 
p. 050 543 8788