Skip to Content

Missä vastuullisuus ja hyvinvointi kohtaavat

Tietoisuus ihmisen vuosikymmenten aikaisen toiminnan vaikutuksista ympäröivään maailmaan lisääntyy. Viimeistään nyt meidän on aika rakentaa uudelleen ja vahvistaa suhdettamme sekä planeettaamme, että toisiimme. Ihmiskunta ja luonto eivät voi kukoistaa, jos ne ovat erillä toisistaan. Suhde, joka hyödyttää sen molempia osapuolia, alkaa syvällisestä kunnioituksesta ja ymmärryksestä. Ongelmien ratkaisemisessa ja paremman huomisen varmistamisessa tarvitaan rohkeita johtajia, jotka uskaltavat ajatella ja tehdä toisin. Maantiede, paikkatieto, paikkatietoteknologia ja tekoäly tarjoavat työvälineitä, joilla voimme luoda valoisaa tulevaisuutta − meille kaikille.

Näin Esri tukee sinua vastuullisuustyössä

Jack ja Laura Dangermondin perustivat Esrin 1969 auttamaan koko maailmaa koskettavien suurten haasteiden ratkaisemisessa ja paremman tulevaisuuden rakentamisessa. Esrin missiona on tukea järkevien tietoon perustuvien päätösten tekemistä tuottamalla organisoitua ja analysoitua maantieteellistä tietoa päätöksenteon tueksi. Esrin maailman johtava paikkatietoalusta ja paikkatieto-osaaminen ovat auttaneet yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä muuttamaan tapaa, jolla he johtavat, suunnittelevat, työskentelevät ja elävät − edistämään kestävää huomista meille kaikille.

A photo of a geographer sitting at a table working on a laptop, which displays a satellite photo of a green mountain range

THE POSSIBILITY OF WHERE -VIDEOT

Sijainnin ja paikkatiedon merkitys

Maantiede ja paikkatieto ovat tärkeitä päätöksenteossa.

Sijainnin ja yhteistyön voima

Esri on sitoutunut maailmanlaajuisten kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseen ja tarjoaa paikkatietoratkaisuja vastuullisuustyön tekemiseen. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi, kun haluat vauhdittaa organisaationne kestävään toimintaa.

Previous
Next

Meiltä saat vastuullisuustyösi tueksi

Previous
Next

Inspiraatiosta toimintaan


Lue, miten yritysten ja julkisen sektorin organisaatioiden johtajat ympäri maailmaa hyödyntävät paikkatietoa  merkittäviä muutoksien aikaansaamiseksi ja kestävän sekä kukoistavan tulevaisuden takaamiseksi.

 • Valtamerien vaaliminen

  Edistysaskeleet kartoituksessa ja analysoinneissa antavat tietoa, jota tarvitsemme elämän ylläpitämiseksi sekä maalla että merellä - ne auttavat meitä siirtymään resurssiajattelusta maailman valtamerien tarkoitukselliseen hoitamiseen ja ylläpitämiseen.

 • Älykkäiden kaupunkien suunnittelu

  Moderneilla kaupunkisuunnittelun järjestelmilllä voidaan suunnitella älykkäitä, oikeudenmukaisia ja kestäviä kaupunkeja. Olipa kyse sitten yhden kadun kaupungista tai suurkaupungista, voidaan niistä voidaan luoda sekä ihmisen että ympäristön kannalta onnistuneita kokonaisuuksia.

 • Hätätilanteisiin varautuminen

  Sijaintiin sidotun tiedon hyödyntämisellä tehdään merkittävää muutosta - reagoinnin sijaan paikkatieto avaa mahdollisuudet ennustaa ja ennakoida. Paikkatiedon avulla voimme puuttua mahdollisiin haasteisiin jo varhaisessa vaiheessa, ehkäistä suuria tuhoja, ja tavoittaa ihmiset hädän hetkellä.

 • Infrastruktuurin modernisointi

  Globaalissa taloudessa infrastruktuurit voivat toimia dynaamisilla, sijaintitietoisilla alustoilla. Järjestelmiä voidaan hallita tuottavuuden sekä skaalautuvuuden parantamiseksi ja samalla seurata tietoa vaikutuksista.

 • Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistaminen

  Paikkatiedon avulla voidaan lisätä ymmärrystä siitä, miten ihmiset, eläimet ja ympäristö missäkin alueella voi. Terveydentilatieto ja siihen liitetty sijaintitieto näyttävät meille, minne tarvitaan mitäkin toimia. Paikkatiedon avulla syntyy kokonaisvaltainen kuva terveydestä ja julkisesta hoidosta.

 • Uusiutuvan maatalouden kiihdyttäminen

  Luotettavaan tietoon ja dataan pohjautuva maatalous parantaa tuottavuutta, turvallisuutta, ravitsemusta ja kestävyyttä. Sijantiin sidottu tieto auttaa meitä suojelemaan maata ja varmistamaan ravinnon myös tuleville sukupolville.

 • Kuljetusten parantaminen

  Kestävä lähestymistapa huomioi, kuinka kukin paikka ja liike liittyvät kaikkeen muuhun. Tämän ymmärtäminen on avain kehittyvien liikennejärjestelmien luomiseen, joissa sovitetaan yhteen sekä ihmisen tarpeet että ympäristö.

 • Kaupan, innovaatioiden ja BKT:n lisääminen

  Yritykset käyttävät sijaintiin sidottua tietoa päästäkseen lähemmäs asiakkaitaan ja parantaakseen toimitusketjujaan; he hallitsevat omaisuutta ja tiloja (sekä fyysisiä että virtuaalisia); toimivat kestävästi; ja kilpailevat osaajista, innovaatioista ja immateriaalioikeuksista.

Previous
Next

Milloin voimme aloittaa?

Autamme mielellämme teitä tunnistamaan paikkatiedon tarjoamia hyötyjä vastuullisuustyöhönne. 
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:
Tiina Kuokkanen 
p. 050 543 8788