Toimitussovellus

Hallitse tilaus-, toimitus- ja kuljetuspalveluita digitaalisesti

Varmista toimitusketjun onnistuminen

Helppokäyttöinen sovellus tarjoaa monia hyötyjä

Toimitussovelluksella optimoit toimitusprosessia ja säästät sekä aikaa että rahaa. Sovelluksen avulla vähennät tarpeettomia kilometrejä ja ympäristön kuormitusta. 

Sovellus on käytettävissä sekä toimistolla, että mobiilisti. Suunnittelemalla ajojärjestykset ja reitit valmiiksi ei aikaa kulu kentällä hukkaan. Optimoidut reitit voidaan lähettää kuljettajille digitaalisesti eikä turhia toimistokäyntejä tarvita. Liikenteessä olevan henkilön ajankäyttö tehostuu ja turvallisuus paranee, kun sovellus navigoi kohteesta toiseen. 

Optimoitu reititys huomioi ajo- ja pysähdysajat sekä liikenteen sujuvuuden, ja mahdollistaa näin toimitusten ajankohdan arvioinnin tarkasti. Kun aikaikkunat kapenevat ja tavarat sekä palvelut toimitetaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, paranee myös asiakastyytyväisyys.  

Toimitussovellus tehostaa toimittamista ja jakelua

Toimitussovellus ja reittien optimointi säästävät aikaa, kilometrejä, polttoainetta ja luontoa. 

Sovellus näyttää nouto- ja toimituspaikat ja suunnittelee optimaaliset reitit kuljetuksille. Toimitus- ja noutoajat voidaan optimoida ja niitä voidaan tilanteiden muuttuessa hallita myös mobiilisti. Toimitussovelluksella tavaroiden ja palveluiden kuljettaminen, toimittaminen ja jakelu voidaan hoitaa tehokkaasti ja asiakkaiden odotusten mukaisesti.  Toimitussovellus huomioi reaaliaikaisen liikenteen, kerää tietoa älypuhelimista, ajoneuvotunnistimista ja liikenteen antureista. Tiedot ruuhkista ja muusta mahdollisista onnettomuuksista on lähes ajantasaisesti saatavilla. Kuljetusten ja toimitusten aikataulun arviointi tapahtuu automaattisesti. Toimituksen edistymistä voi seurata reaaliaikaisesti ja näin mahdollisista muutoksista voidaan viestiä asiakkaalle. 

Ratkaisu useiden eri tehtävien hoitamiseen

Toimitussovelluksella optimoit kuljetusten ja toimitusten suunnittelun ja hallinnan. Toimitusketju onnistuu, kun kaikilla on käytettävissä ajantasaiset ja riittävät tiedot.

Previous
Next

Miten toimitussovellus toimii?

Optimoi reitit

Sovellus optimoi reitit ja aikataulut. Suunnitellut reitit jaetaan digitaalisesti ja ne on käytettävissä mobiilisti.

Navigoi ja päivittyy

Tarvittavat tiedot ja reitit — käytettävissä jopa offline-tilassa. Tilanteiden muuttuessa reitityksiä voidaan muuttaa lennossa.

Seuraa ajantasaisesti

Näyttää toimitusten etenemisen reaaliaikaisesti ja helpottaa viestintää.

Kiinnostuitko, haluatko kuulla lisää? Laita meille viestiä ja otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

arcmap-blog-48

Lähetä sähköpostia

Haluan kuulla lisää toimitussovelluksesta

Kirjoita viesti

Soita meille

Olemme käytettävissäsi, ota yhteyttä

0400 686 552
Katso muut yhteystietomme