Liikkuvan työn sovellus

Hallitse liikkuvan työn tehtäviä digitaalisesti

Varmista liikkuvan työn sujuvuus ja onnistuminen

Helppokäyttöinen sovellus tarjoaa monia hyötyjä

Liikkuvan työn sovelluksella optimoit palvelutuotannon prosesseja ja säästät sekä aikaa että rahaa. Sovelluksen avulla vähennät tarpeettomia kilometrejä ja ympäristön kuormitusta. 

Sovellus on käytettävissä sekä toimistolla, että mobiilisti. Suunnittelemalla asiakaskäyntien ajojärjestykset ja reitit valmiiksi ei aikaa kulu kentällä hukkaan. Optimoidut reitit voidaan lähettää kuljettajille digitaalisesti eikä turhia toimistokäyntejä tarvita. Liikenteessä olevan henkilön ajankäyttö tehostuu ja turvallisuus paranee, kun sovellus navigoi kohteesta toiseen. 

Optimoitu reititys huomioi ajo- ja pysähdysajat sekä liikenteen sujuvuuden, ja mahdollistaa näin palvelun ajankohdan arvioinnin tarkasti. Kun aikaikkunat kapenevat ja palvelut tuotetaan ajallaan,  paranee myös asiakastyytyväisyys.  

Liikkuvan työn sovellus tehostaa palvelutuotantoa

Liikkuvan työn sovellus ja reittien optimointi säästävät aikaa, kilometrejä, polttoainetta ja luontoa. 

Sovellus näyttää asiakkaiden sijainnit ja suunnittelee optimaaliset reitit ajoneuvoille. Aikataulut voidaan optimoida ja niitä on mahdollista tilanteiden muuttuessa hallita myös mobiilisti. Liikkuvan työn sovelluksella palvelut voidaan hoitaa tehokkaasti ja asiakkaiden odotusten mukaisesti. Sovellus huomioi reaaliaikaisen liikenteen, kerää tietoa älypuhelimista, ajoneuvotunnistimista ja liikenteen antureista. Tiedot ruuhkista ja muusta mahdollisista onnettomuuksista on lähes ajantasaisesti saatavilla. Palvelutuotannon aikataulujen arviointi tapahtuu automaattisesti. Palveluiden tuottamisen edistymistä voi seurata reaaliaikaisesti ja näin mahdollisista muutoksista voidaan viestiä asiakkaalle. 

Ratkaisu useiden eri tehtävien hoitamiseen

Liikkuvan työn sovelluksella optimoit kuljetusten ja toimitusten suunnittelun ja hallinnan. Toimitusketju onnistuu, kun kaikilla on käytettävissä ajantasaiset ja riittävät tiedot.

Previous
Next

Miten liikkuvan työn sovellus toimii?

Optimoi reitit

Sovellus optimoi reitit ja aikataulut. Suunnitellut reitit jaetaan digitaalisesti ja ne on käytettävissä mobiilisti.

Navigoi ja päivittyy

Tarvittavat tiedot ja reitit — käytettävissä jopa offline-tilassa. Tilanteiden muuttuessa reitityksiä voidaan muuttaa lennossa.

Seuraa ajantasaisesti

Näyttää toimitusten etenemisen reaaliaikaisesti ja helpottaa viestintää.

Kiinnostuitko, haluatko kuulla lisää? Laita meille viestiä ja otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

arcmap-blog-48

Lähetä sähköpostia

Haluan kuulla lisää liikkuvan työn sovelluksesta

Kirjoita viesti

Soita meille

Olemme käytettävissäsi, ota yhteyttä

0400 686 552
Katso muut yhteystietomme