• Interaktiivinen karttanäkymä apuna kenttätyön suunnittelussa

  Digitaalisen kenttätyön hallinnan perusta ovat muokattavat, interaktiiviset kartat, joiden avulla sijaintitiedon esittäminen on yksinkertaista ja visuaalista.

 • Koordinoi kentällä tapahtuvia työtehtäviä digitaalisesti

  Asiakkaiden odotukset palvelun laadusta ja ajantasaisuudesta nousevat jatkuvasti. Tämä asettaa haasteita palveluita tuottaville yrityksille niin toiminnan tuottavuuden kuin asiakastyytyväisyyden kannalta.

 • Navigointi ja seuranta digitalisoituvassa kenttätyön hallinnassa

  Navigointi ja seuranta ovat tärkeässä osassa digitalisoituvassa kenttätyön hallinnassa. Navigoinnin avulla kenttätyöntekijät löytävät helposti seuraavaan sijaintiin, oli se sitten osoite tai karttasovellukseen merkitty organisaation resurssi.

 • Virtaviivaista kentällä tapahtuvaa datanhallintaa

  Toimintojen digitalisoitumisen myötä datanhallinnan merkitys on kasvanut lähes jokaisella toimialalla. Datan volyymin kasvaessa oikean ja laadukkaan datan kriittisyys korostuu entisestään. Kenttätyön hallinta ei ole tästä poikkeus.

 • Jaettu tilannekuva ja interaktiiviset tilannekuvanäkymät

  Tietoisuus muiden toiminnasta ja jaettu kokonaiskuva on tärkeä osa tehokasta kenttätyön hallintaa. Organisaation eri toimijoiden tulisi saada heille relevantti informaatio helposti ja nopeasti yhdellä silmäyksellä, reaaliaikaisesti. Tämä ei ole kuitenkaan mahdollista perinteisessä kynä-paperi-maailmassa.

Previous
Next

Haluatko kuulla lisää?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!