Paikkatietoympäristön terveystarkastus

Nykytilan kartoitus ja kehitysmahdollisuuksien tunnistaminen

Asiantuntijat auttavat

Miltä näyttää ArcGIS Enterprise -ympäristönne käytön statistiikka? Tiedätkö mihin ArcGIS Online krediittejä käytetään? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen kutsumalla asiantuntijamme suorittamaan paikkatietoympäristöönne terveystarkastuksen.  

 

Teknologia ja ArcGIS-alusta kehittyy jatkuvasti. Toimintavarmuuden ja tietoturvan kannalta on oleellista pitää palvelut ja ohjelmistot ajan tasalla. Ohjaamme asiakkaitamme huolehtimaan minimissään säännöllisistä versiopäivityksistä, ja niiden lisäksi kannustamme palvelujen jatkuvaan ylläpitoon. Paikkatietoympäristön säännöllinen terveystarkastuksesta saadaan toimintaympäristön sen hetken tilanne ja ehdotukset mahdollisiin ongelmakohtiin. Meiltä saat sekä kerta että jatkuvana palveluna ympäristön terveystilanteen olipa kyse sitten ArcGIS Enterprise -ympäristöstä tai pilvipohjaisesta ArcGIS Online -palvelusta.

Terveystarkastus varmistaa palvelun käytettävyyden

Asiantuntijamme kartoittaa etänä tai paikan päällä suoritettavan terveystarkastuksen aikana ArcGIS Enterprise tai ArcGIS Online -paikkatietoympäristönne nykytilan ja tunnistaa kehitysmahdollisuudet. Terveystarkastuksesta muodostuva tilannekuva sekä asiantuntijamme toimintasuositukset antavat suuntaviivat ympäristön huolenpidolle ja kehitykselle. 

A cloud expert performing maintenance in a server room using an iPad

Parempi näkyvyys paikkatietoympäristön nykytilaan yhden työpäivän aikana

Hinta

Terveystarkastuksen hinta on 1350 € (+ alv.) / kerta.
(Normaalihinta 1680 € (+alv.) / kerta).

Tilaamalla 4 terveystarkastusta vuodeksi, maksatte nyt vain kolmesta (3 * 1350 €). Tarjous on voimassa 7.12.2022 mennessä tehdyille tilauksille. Suosittelemme tarkistuksien toteuttamista neljännesvuosittain.

Mikäli tarkistus tehdään paikan päällä, veloitamme lisäksi asiantuntijan  matkakulut. 

A technical support expert wearing a headset and working on their laptop to help a client

Kiinnostuitko?

Parhaat palvelut syntyvät ja voivat hyvin jatkuvan kehitystyön avulla. Täytä alla oleva lomake tai ota suoraan yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistanne ja tavoitteistanne.
 
Anna Montell, Account Manager 
p. 040 146 1463