Projektit ja tietojärjestelmätoimitukset

Onnistuneet projektit visiosi toteuttamiseen

Previous
Next

Onnistunut projekti alkaa meiltä!


Tiedämme, että paikkatietoratkaisuun investoivat yritykset ja organisaatiot tähtäävät kilpailukykynsä ja toimintansa parantamiseen. Meille sinun onnistumisesi on tärkeää. Kumppanina varmistamme, että saat projekteista ja tietojärjestelmätoimituksista hyödyt käyttöön nopeasti. Perustamme tekemisemme asiakkaan strategisista tavoitteista johdettuihin järjestelmävaatimuksiin sekä määrittelyyn.

Hahmotamme nopeasti asiakkaittemme nykyiset arkkitehtuurit ja prosessit sekä miten niitä paikkatiedon avulla voidaan tehostaa. Ositamme kehitystyön järkeviksi kokonaisuuksiksi ja rakennamme asiakkaillemme kilpailukykyisiä ratkaisuja. Uskomme tietojärjestelmätoimituksissa ketteryyteen ja tiiviiseen yhteistyöhön. Vuorovaikutus organisaationne toiminnan tavoitteiden saavuttamisesta vastaavien henkilöiden kanssa auttaa meitä varmistamaan projektin ja toimituksen onnistuneen läpiviennin.

Tietojärjestelmätoimitus tuotteistettuina tai räätälöitynä

Käyttöönottopalvelumme kattavat niin yksittäisen palvelinohjelmiston asennusavun kuin tietojärjestelmän avaimet käteen -ratkaisuna. Käyttöönotoissa suosimme ketteriä Scrum-projekteja sprinttimuotoisina palveluina. Asiakkaan tarpeen mukaisesti teemme myös perinteiseen vesiputousmalliin perustuvia toimeksiantoja. Projekteissa etenemme tehokkaasti kasvattaen samalla organisaationne paikkatieto-osaamista ja luomalla konkreettista arvoa.

Toimintamme valtteina on laaja-alainen asiantuntemus mm. kokonaisarkkitehtuurien suunnittelusta, tietojärjestelmähankkeista, projektinhallinnan menetelmistä, paikkatietoratkaisuista, pilvipalveluista, valmisohjelmistoista, rajapinnoista, modulaarisuudesta, tietomallinnuksista ja Enterprise Architecture -menetelmistä. Kiitosta olemme saaneet myös palvelunopeudesta, luotettavuudesta ja täsmällisyydestä.

Referenssi

Fingrid hallinnoi kantaverkkoa paikkatiedolla

Suomen kantaverkkoyhtiö Fingrid Oyj hallitsee omaisuuttaan ja suunnittelee toimintojaan 25 vuotta eteenpäin ELVIS-järjestelmän avulla.

Lue lisää

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa teitä projektien onnistumisessa!

arcmap-blog-48

Lähetä sähköpostia

Haluan kuulla lisää

Kirjoita viesti

Soita meille

Olemme käytettävissäsi, ota yhteyttä

050 550 9006
Katso muut yhteystietomme