Skip to Content

Kurssitarjonta

Paikkatieto- ja ArcGIS-kurssit

Järjestämme runsaasti asiakaskohtaisia ArcGIS-paikkatietoalustaan liittyviä koulutuksia. Koulutustarjonnassamme on huomioitu erilaiset paikkatietoalustan käyttäjät, kuten paikkatietoammattilaiset, kenttätyöntekijät, päätöksentekijät ja paikkatietojärjestelmän ylläpitäjät. Tämän sivun alareunasta pääset tutustumaan kurssitarjontaamme sekä yksittäisten kurssien sisältöön. Sopimuksesta järjestämme myös täysin asiakastarpeeseen räätälöityjä koulutuksia.

Koulutukset järjestetään joko asiakkaan omissa tiloissa tai Esri Finlandin koulutusluokassa Espoossa. Asiakkaan tiloissa tapahtuvia koulutuksia varten meillä on käytettävissämme liikkuva luokka, joka käsittää 10 kannettavaa tietokonetta, 10 iPadia sekä mobiiliverkon. Koneille on asennettu valmiiksi kaikki tarvittavat ohjelmistot ja aineistot. Näin voimme helposti järjestää paikkatietokoulutuksia missäpäin Suomea tahansa.

Tutustu ArcGIS-alustaan
Tiimi tutustuu paikkatietokurssien tarjontaan

Suomen kattavin valikoima ArcGIS-paikkatietokursseja

Kouluttajamme ovat sertifioituja Esrin teknologian moniammattilaisia, koulutuksemme ovat erittäin kysyttyjä ja saamme niistä jatkuvasti erinomaista palautetta. Suosittelemme myös vahvasti perehtymään kansainvälisen Esrin verkko-opiskeluportaaliin, jossa on kattavasti tarjolla ArcGIS-kursseja erilaisista teemoista.

Koulutuspaketit
Tarjoamme ja rakennamme myös koulutuspaketteja projektien ja käyttöönottojen yhteydessä. Koulutuspakettien avulla voimme varmistaa uusien ratkaisuiden ja teknologioiden vauhdikkaan omaksumisen sekä sujuvan käyttöönoton.

Koulutusohjelma
Organisaation tavoitteiden ja osaamiskartoituksen pohjalta laadittava koulutusohjelma mahdollistaa tuloksellisen toiminnan kaikissa käyttäjäryhmissä. Määritä kanssamme, mitä taitoja paikkatietoasiantuntijat, pääkäyttäjät, liiketoiminnan käyttäjät, ylläpitäjät ja kehittäjät tarvitsevat.

Tutustu Esrin verkkokursseihin

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, millainen kurssi sopii teille parhaiten!

Täytä alla oleva lomake ja räätälöimme kurssin vastaamaan juurin teidän osaamistarpeita sekä toiveita.