Skip to Content

Osallistu paikkatietokurssille − Varmista ArcGIS paikkatieto-ohjelmiston tehokas käyttö!


Toteutamme paikkatietokursseja aloittelijoille, edistyneille käyttäjille, sovelluskehittäjille sekä organisaation paikkatietojärjestelmän ylläpitäjille. Järjestämme kursseja tällä hetkellä pääsääntöisesti organisaatiokohtaisina toteutuksina. Kurssit voidaan pitää meidän koulutustiloissamme ja liikuteltavan koulutusluokan ansiosta niiden järjestäminen onnistuu helposti myös organisaation omissa tiloissa. Itsenäiseen opiskeluun tarjoamme kattavan kurssivalikoiman kansainvälisen Esrin verkko-opiskeluportaalin kautta.

ArcGIS-kurssit


Tarjoamme Suomen kattavimman valikoiman ArcGIS-paikkatietoalustaan liittyviä koulutuksia. Kouluttajamme ovat sertifioituja Esrin teknologian moniammattilaisia, koulutuksemme ovat erittäin kysyttyjä ja saamme niistä jatkuvasti erinomaista palautetta. Suosittelemme myös vahvasti perehtymään kansainvälisen Esrin verkko-opiskeluportaaliin, jossa on kattavasti tarjolla ArcGIS-kursseja erilaisista teemoista.

Koulutuspaketit
Tarjoamme ja rakennamme myös koulutuspaketteja projektien ja käyttöönottojen yhteydessä. Koulutuspakettien avulla voimme varmistaa uusien ratkaisuiden ja teknologioiden vauhdikkaan omaksumisen sekä sujuvan käyttöönoton.

Koulutusohjelma
Organisaation tavoitteiden ja osaamiskartoituksen pohjalta laadittava koulutusohjelma mahdollistaa tuloksellisen toiminnan kaikissa käyttäjäryhmissä. Määritä kanssamme, mitä taitoja paikkatietoasiantuntijat, pääkäyttäjät, liiketoiminnan käyttäjät, ylläpitäjät ja kehittäjät tarvitsevat.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä kurssi sopii parhaiten teidän tarpeisiinne!

Lähetä sähköpostia

Haluan kuulla lisää koulutuksista

Kirjoita viesti

Soita meille

Olemme käytettävissäsi, ota yhteyttä

050 555 6298