Skip to Content

Kenttätiedon kerääminen ja hallinta

Järjestetään asiakaskohtaisena toteutuksena − (2 pv) − Online

Esitietovaatimuksena ArcGIS Pro -peruskurssi tai vastaavat tiedot. Kurssimateriaalit ovat englanniksi ja opetus tapahtuu suomeksi/englanniksi.

Ilmoittaudu 6.4. mennessä
Kysy asiakaskohtaista kurssia

Kurssi on suunnattu kaikille, joilla on tarve kerätä ja ylläpitää tietoa kentällä tapahtuviin työtehtäviin liittyen. Kurssilla opitaan miten ArcGISin työvälineillä voidaan digitalisoida kaikki kenttätiedon keräämiseen ja ylläpitoon liittyvät työvaiheet aina toimistolta maastoon ja takaisin. Kurssilla opitaan hyödyntämään ja konfiguroimaan erilaisia sovelluksia, jotka on tarkoitettu joko työnjohdollisiin tai kenttätyöntekijöiden tarpeisiin. Koulutus pohjautuu Esri Incin kurssiin Field Data Collection and Management Using ArcGIS.

Kenttätiedon kerääminen ja hallinta -kurssin sisältö

Kurssin käydään läpi tyypillisiä tarpeita, joita maastotiedon keräämiseen ja hallitsemiseen liittyy sekä millaisia sovelluksia näiden tarpeiden ratkaisemiseksi voidaan käyttää. Yleisen osion jälkeen käydään läpi vaadittavat toimenpiteet kenttätiedon keräämisen mahdollistamiseksi sekä harjoitellaan erilaisten sovellusten hyödyntämistä käytännössä. Kurssilla opitaan myös kenttätyön johtamiseen tarkoitettujen sovellusten käyttöä.

Kurssilla opitaan:

  • Kenttätiedon keräämiseen liittyvät työvaiheet ja näissä hyödynnettävät sovellukset
  • Kenttätiedon keräämiseen liittyvät valmistelevat työvaiheet, kuten tarvittavien käyttöoikeuksien määrittely, palveluiden julkaisu sekä karttojen luominen
  • Kenttätyön johtamiseen tarkoitettujen sovellusten hyödyntäminen
  • Kenttätiedon keräämiseen tarkoitettujen sovellusten hyödyntäminen käytännössä
  • Kerätyn tiedon käsittely ja hallinta paikkatietoalustassa
  • Kenttätehtäviin liittyvien tilannekuvanäkymien luominen ja hyödyntäminen.

Pyydä tarjous asiakaskohtaisesta kurssista!

Täytä alla oleva lomake ja räätälöimme kurssin vastaamaan juurin teidän osaamistarpeita sekä toiveita.