Skip to Content

ArcGIS Enterprise: peruskonfiguraation käyttöönotto

Järjestetään asiakaskohtaisena toteutuksena − (2 pv) − Online

Esitietovaatimuksena perustason ymmärrys eri ArcGIS-tuotteista, kuten ArcGIS Pro, ArcGIS Server ja ArcGIS Portal. Kurssimateriaalit ovat englanniksi ja opetus tapahtuu suomeksi/englanniksi.

Ilmoittaudu
Kysy asiakaskohtaista kurssia

Kurssi on tarkoitettu organisaation paikkatietojärjestelmän pääkäyttäjille ja ylläpitäjille, jotka vastaavat paikkatietoalustan käyttöönotosta ja ylläpidosta. Kurssissa painotetaan keskeisiä ArcGIS-paikkatietoalustan peruskonfiguraation asennukseen liittyviä toimenpiteitä. Sen aikana opitaan suorittamaan peruskonfiguraatioon kuuluvien komponenttien asennus, lisensointi sekä tietoturvaan ja suorituskykyyn liittyvien asioiden varmistaminen. Kurssi pohjautuu Esri Incin kurssiin ArcGIS Enterprise: Configuring a Base Deployment.

Kurssin sisältö

Kurssin alussa käydään läpi, mikä on ArcGIS-paikkatietoalusta sekä miten eri organisaatiot hyödyntävät sen ominaisuuksia käytännössä. Yleiskatsauksen jälkeen suoritetaan peruskonfiguraation komponenttien asennus vaiheittain suosituksen mukaisessa järjestyksessä. Asennuksen jälkeen perehdytään tietoturvaan liittyviin asioihin sekä muihin oleellisiin alustan ylläpitoon liittyviin toimenpiteisiin.

Kurssilla opitaan:

  • Yleiskatsaus ArcGIS Enterpriseen
  • Portaalin asentaminen
  • ArcGIS Serverin asentaminen
  • ArcGIS Data Storen asentaminen
  • Ulkoisten paikkatietokantojen liittäminen paikkatietoalustaan
  • Peruskonfiguraation tietoturvaan liittyvien asioiden varmistaminen
  • Peruskonfiguraation hallinta pääkäyttäjän näkökulmasta.
Mies työskentelee kahden näytön edessä.

Pyydä tarjous asiakaskohtaisesta kurssista!

Täytä alla oleva lomake ja räätälöimme kurssin vastaamaan juurin teidän osaamistarpeita sekä toiveita.