Konsultointi

Paikkatietoratkaisut ja -palvelut sinun tarpeisiisi

Asiantuntijoidemme avulla

Previous
Next

Hyödynnä ArcGIS-paikkatietoteknologiaa optimaalisesti


Konsultointipalvelumme vie prosessejasi tiikerinloikilla eteenpäin ja auttaa sinua maksimoimaan paikkatietoinvestoinnista saatavan hyödyn. Konsulttimme ovat kokeneita asiantuntijoita, joiden vahvuutena on monipuolinen osaaminen eri toimialoilta sekä Esrin paikkatietoteknologiasta. Heillä on palava halu tuottaa sinulle ja organisaatiollesi uudenlaista kilpailuetua hyödyntäen digitalisaation jatkuvasti kehittyviä mahdollisuuksia.

Liiketoimintakonsultointia joustavasti

Pureudumme liiketoimintaasi ja sen haasteisiin. Selvitämme, missä ja miten paikkatieto auttaa kehittämään ja tehostamaan toimintaa. Määrittelemme kanssasi muutostavoitteet ja muutamme ne paikkatiedon kehitystarpeiksi.

Järjestelmän vaatimusten määrittelyssä keskitymme liiketoimintahyötyyn, jota järjestelmän tulee organisaatiollesi pystyä tuottamaan. Autamme sinua keräämään ja kuvaamaan vaatimukset niin, että ne tukevat liiketoimintatavoitteita ja että niiden toteutuminen voidaan myöhemmin todentaa.

Monipuolista teknologiakonsultointia

Teknologiakonsultointipalvelussa tutustumme teidän nykyiseen järjestelmäkokonaisuuteen ja autamme järjestelmäratkaisujen tekemisessä. Meille on kunnia varmistaa, että hyödynnätte Esrin ArcGIS-paikkatietoteknologiaa optimaalisesti ja kustannustehokkaasti. Teknologian soveltamisen lisäksi keskitymme siihen, että käytettävät palvelut ja ratkaisut vastaavat teidän tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja tulevaisuudessa. Työskentelytapamme on joustava ja tarjoamme konsultointia muutaman päivän konsultointipaketeista pitkäaikaiseen tukeen, jolloin paikkatietokonsultti voi työskennellä kiinteänä osana tiimiänne.

Monipuoliset analytiikkapalvelut tarpeidenne mukaan


Paikkatietoanalyysipalvelumme ratkaisee mm. sijoittumiseen, saavutettavuuteen ja reitittämiseen liittyvät kysymyksesi. Asiantuntijamme voivat selvittää sinulle esimerkiksi liiketoiminnan kannalta optimaaliset palvelu- ja toimipiste sijoittelut. Paikkatietoanalytiikka mahdollistaa parempien liiketoimintapäätösten tekemisen erilaisten ennustemallien ja skenaarioiden avulla. Voimme tuottaa analyysin ns. avaimet käteen -periaatteella tai voimme neuvoa, miten tarvitsemasi datan käsittely, yhdistely, visualisointi ja hyödyntäminen saadaan helposti kaikkien tietoa tarvitsevien saataville. Voimme myös rakentaa sinulle valmiin dashboard-näkymän tai integroida tarvitsemasi analytiikan osaksi jo olemassa olevaa BI-ratkaisua. Pystymme tarjoamaan toimintasi tueksi paikkatietoanalytiikan kokonaisratkaisun kattaen teknologian, datan ja osaamisen analyysimallien rakentamiseen.

Aineistoanalyysipalvelumme opastaa sinun tarpeisiisi parhaiten sopivimman aineiston tunnistamisessa.
Kartoitamme, millaista sijaintiin liittyvää dataa teillä on jo käytössä, aineistojen laadun ja tulevat aineistotarpeenne.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voimme siivittää teidän kasvua!

arcmap-blog-48

Lähetä sähköpostia

Haluan kuulla lisää konsultointipalveluista

Kirjoita viesti

Soita meille

Olemme käytettävissäsi, ota yhteyttä

050 543 8788
Katso muut yhteystietomme