Skip to Content

Puhujat

Esri-käyttäjäpäivät 22.–23.3.2023 | Orginal Sokos Hotel Presidentti

User with long dark hair wearing a green shirt looks up and smiles widely while holding a cell phone in both hands

Esri-käyttäjäpäivät 2023 juontopari

Niklas Saramäki & Anna Montell

Tapahtuman juontoparina toimii Esri Finlandin Account Managerit Niklas Saramäki ja Anna Montell.

Niklas on lähes 5 vuoden ajan ollut Esrillä levittämässä ArcGIS-ilosanomaa Suomen kuntiin. Kartat ovat olleet lähellä Niklaksen sydäntä jo pikkupojasta lähtien suunnistusharrastuksen kautta.

Anna työskentelee Esrillä sekä kaupallisten asiakkaiden kanssa että asiakaskokemuksen asiantuntijana. Anna on ollut Esrillä seitsemän vuotta, johon mahtuu monenlaista, kuten laulaminen Esrin bändissä ”Kartalla”, joka edusti Esri Finlandia bändirockissa vuonna 2017.

Niklas Saramäen ja Anna Montellin profiilikuvat

Tulevaisuudentutkija, R. Linturi Oyj

Risto Linturi

Risto Linturi on kansainvälisesti tunnustettu kaupunkien digitaalisten kaksosten pioneeri, Metaverse Standards Forumin jäsen, ja teknologian yhteiskunnallisiin vaikutuksiin keskittynyt tulevaisuudentutkija. Hän on viime aikoina syventynyt mm. paikkatiedon ja kaupunkimallien käyttöön kuluttajasovelluksissa sekä robotiikassa uusien metaversestandardien puitteissa. Linturi on ollut yksi Maailman tietotekniikkakongressin pääpuhujista ja Suomen eduskunta on julkaissut useita hänen raporttejaan.

Kuva tulossa -placeholder kuvituskuva

Johtaja, liiketoimintateknologia, Savon Voima Oyj

Tuomas Räsänen

Työssään Tuomas vastaa Savon Voima -konsernin digitaalisien ratkaisujen kehittämisestä ja ylläpitämisestä liiketoimintalähtöisesti. Vastuualueeseen kuuluu myös mittauspalveluspalvelun tuottaminen sähköverkko- ja kaukolämpöliiketoimintoihin. Paikkatieto on ollut henkilökohtaisen kiinnostuksen kohde jo yli 20 vuotta.

Tuomas Räsäsen profiilikuva

Taikuri

Henri Kemppainen

Henri Kemppainen on arvostettu kansainvälinen taikuri, joka on kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabissa asti. Hänet on valittu Vuoden taikuriksi 2022, Suomen Taikuriksi 2019 ja Vuoden parhaaksi Esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016. Kemppainen on ensimmäinen suomalainen taikuri, jonka TV-sarja Magic in Lapland on kansainvälisessä levityksessä.

Henri Kemppainen profiilikuva

Yhteistyössä mukana

Käyttäjäpäivien yhteistyökumppanien logot

Early Bird -hinnat

Ennakkovaraajan hinnat ovat voimassa 14.2.2023 asti. Kaikki hinnat sisältävät luennot, konferenssipalvelut, kahvit ja lounaan. Hinnat ovat verottomia.

Previous
Next

Ilmoittaudu mukaan nyt!