ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN

Esri-käyttäjäpäivät 2020


Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin | Original Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

TIEDOTE: Esri Finland Oy ryhtyy ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin ja on 12.3.2020 päättänyt siirtää Esri-käyttäjäpäivät suojellakseen asiakkaitaan, työntekijöitään ja yhteistyökumppaneitaan koronavirukselta. Esri-käyttäjäpäivät siirtyvät näillä näkymin alkuvuoteen 2021. Uusi päivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta ilmoitamme siitä heti, kun se vahvistuu. Lue koko tiedote

*  *  *  *  *  *  *  *  *  * 

Alla olevat tiedot päivitetään myöhemmin uuden ajankohdan vahvistuttua.

Ilmoittaudu mukaan Esri-käyttäjäpäiville täyttämällä alla olevassa lomakkeessa pyydetyt tiedot ja lähettämällä ne lomakkeen lopussa olevasta painikkeesta. Saat ilmoittautumisestasi vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos vahvistusta ei kuulu (tarkista ensin myös roskapostikansio), laita meille viestiä asiasta osoitteella info@esri.fi.

Ilmoittautuminen on auki 13.3.2020 asti (edullisemmat hinnat 21.2.2020 mennessä ilmoittautuneille). 

Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia 25.3.2020 mennessä osoitteella info@esri.fi. Sairaustapauksissa peruutuksen voi tehdä veloituksetta tapahtuma-ajankohtaan asti. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista (no-show) veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.