Vuorovaikutteinen rakennetun ympäristön suunnittelu ja hankkeiden esittely

ArcGIS Urban ja ArcGIS Hub


Julkaistu 2.5.2022

ArcGIS Urban ja ArcGIS Hub ovat ArcGIS Online -pilvipalvelussa toimivia selainpohjaisia sovelluksia. 3D-pohjainen ArcGIS Urban tarjoaa työkalut maankäytön ja kaavoituksen skenaariopohjaiseen suunnitteluun sekä projektien ja suunnitelmien visuaaliseen esittelyyn. ArcGIS Urban integroituu osaksi ArcGIS-alustan muita sovelluksia, kuten ArcGIS CityEngineä ja ArcGIS Prota, jolloin sitä voidaan hyödyntää yhdessä myös dmCityn kanssa. Yhdistettynä ArcGIS Hub -viestintä- ja vuorovaikutusalustaan ArcGIS Urban mahdollistaa tehokkaan työskentelyn niin organisaation sisällä kuin sen eri sidosryhmien kanssa.

Esri Finlandin asiantuntija Riikka Jantunen kertoi huhtikuussa järjestetyssä Esri Finland Live Stream 2022 -tilaisuudessa ArcGIS Urban ja ArcGIS Hub -sovellusten hyödyntämisestä vuorovaikutteisessa rakennetun ympäristön suunnittelussa ja hankkeiden esittelyssä. Voit katsoa alta tallenteen esityksestä, jossa asiaa havainnollistetaan myös konkeettisten demojen kautta. 

Yhdessä kollegansa Marko Saastamoisen kanssa tekemissään demoissa Riikka näyttää, kuinka kuvitteellisesta rakentamishankkeesta jaetaan tietoa ArcGIS Hub -sivuston avulla, kuinka kaavasuunnitelma tuodaan ArcGIS Urbaniin, kuinka projektia voidaan esitellä ja kuinka siitä kerätään palautetta ArcGIS Urbanissa.

Katso esitystallenne

Kesto n. 29 min

Esri Finlandin asiantuntija Riikka Jantunen taustanaan järvimaisema sekä kuvakaappauksia 3d-kaupunkimallista.

Heräsikö sinulla kysymyksiä, haluatko kuulla lisää? Laita meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.