Avoin työpaikka: Software Architect

30. kesäkuuta 2017

[Haku päättynyt]

Paikkatietoteknologian hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä on voimakkaassa kasvussa, ja tässä kasvumarkkinassa olemme selkeä markkinajohtaja. Olemme laajentamassa nyt alihankkijaverkostoa sekä partnerikenttää, ja haemme koodaavaa arkkitehtiä rakentamaan meille sopivia parhaita käytäntöjä kehitystyömme tukemiseen. Toimitustiimissämme työskentelet eturintamassa Esrin uusimpien ratkaisujen kanssa. Yhdessä kollegoidesi kanssa muodostatte Suomen kovimpien ArcGIS-arkkitehtien tiimin.  Tulet tekemään Full Stack -kehittäjän roolissa sovelluskehitystä erikokoisissa toimeksiannoissa. Kun tonttisi on laaja aina määrittelystä testaamiseen, saat laittaa kykysi peliin päättäessäsi, mihin suuntaat sovelluskehityksen focuksen saadaksesi aikaan näyttävän, toimivan ja asiakkaalle arvoa tuottavan kokonaisuuden. 

Kun ArcGIS alustana on hallussasi, pääset vielä laajemmin pistämään osaamisesi peliin tässä hybridiroolissamme, kun tuet tarvittaessa myös partnereidemme projekteja technical lead -roolissa. Voit myös laajentaa pelikenttääsi toimimalla ArcGIS Onlinen evankelistan roolissa, jolloin osallistut aktiivisesti Esrin pilvipalveluja hyödyntävän kehittäjäyhteisön laajentamiseen ja kehittämiseen Suomessa. 

Sinun matkasi kanssamme

Paikkatiedon löytöretkeilijöinä meillä on melkein velvollisuus kartoittaa vaihtoehtoisia reittejä, ja mennä rohkeasti kohti tuntematonta. Niinpä meille on tyypillistä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin sekä haasteisiin, ja tinkimättömästi etsiä parhaita ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin itsellemme. Teemme tämän yhdessä, toisiimme luottaen ja tiukoissa paikoissa toisiimme myös nojaten. Meillä ei vallitse korporaatioilmapiiri, eikä tekemistämme ohjaa proseduurimanuaalit tai pelkät eurot. Näiden sijaan meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri sekä lupa vaikuttaa ja välittää toisistamme.

Tiimi, johon tulet, on tällä alalla ihan ehdoton ykkönen Suomessa. Se ei räisky eikä pauku, vaan tekee hommansa ja pitää lupauksensa. Kantapäitä on aikanaan koeteltu, kun oppirahat on maksettu, mutta nyt nautitaan opeista ja yhdessä tekemisestä sekä kehittymisestä. Matkamme karttatalosta ohjelmistotaloksi ei ole kuitenkaan vielä maalissaan, ja tulemalla tässä kohtaa matkaamme ehdit vielä hyvin vaikuttamaan siihen, miten tulemme jatkossa asioita tekemään ja kompetenssiamme kehittämään. Unohtamatta omaa kehittymistäsi arkkitehtuurien parissa.

Mitä se sitten vaatii?

Tämä tehtävä ei taitu ilman vahvaa teknistä osaamista ja koodauskokemusta. Olet kannuksesi hankkinut sovelluskehityksestä ja ymmärrät, että tuloksia ei saavuteta yksin puurtamalla. Osaat myös nähdä laillamme valmisohjelmistojen hyödyt ja mahdollisuudet asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisessä.

Tehtävässä menestyminen vaatii mielestämme myös seuraavaa:
  • Olet jo sovelluskehityksessä kannuksesi hankkinut ja virheiden kautta oppinut - JS, .NET, Python, SQL, REST, JSON ja XML eivät ole sinulle vieraita 
  • Asiakaslähtöisen ajattelun taitoa sekä kykyä toimia eri tilanteissa kumppaneiden kanssa
  • Taitoa viestiä asioita eteenpäin vieden ja toisia kuunnellen 
  • Halua menestyä, uudistua ja saavuttaa asioita yhdessä tekemällä

Kiinnostuitko edellä lukemastasi? 

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään paikkatietoon liittyvien palveluiden parissa, olisi hienoa keskustella kanssasi lisää, millaista roolia olemme sinulle meillä kaavailleet. Arkkitehtitiimimme vetäjä Juha Haanperä tai HR-asiantuntijamme Riikka Sand jatkavat mielellään tästä kanssasi. Juhan tavoitat puhelimitse 050 550 9006 tai sähköpostitse juha.haanpera@esri.fi. Riikan saat kiinni elokuussa työaikana numerosta +46 72 050 3651 tai sähköpostitse riikka.sand@esri.se.

Hakuohjeet

Mikäli olet suoraan valmis hakemaan tehtävään, laita motivaatiostasi kertova hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@esri.fi.

Esri Finland Oy toimii Suomessa Esrin ArcGIS-tuotteiden edustajana ja paikkatietoon liittyvien palveluiden toimittajana. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa paikkatiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla  - missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group -konsernia, jonka palveluksessa työskentelee yhteensä noin 250 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa.