Avoin työpaikka: Manager, Deliveries Team

2. elokuuta 2017

Paikkatietoteknologian hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä on voimakkaassa kasvussa, ja tässä kasvumarkkinassa olemme selkeä markkinajohtaja. Vahvistamme arkkitehtuuritiimimme kyvykkyyttä nyt managerilla, joka tulee ottamaan kokonaisvastuun tietojärjestelmätoimituksistamme. Tulet toimimaan esimiehenä tiimissä, joka on Suomen kovin ArcGIS-arkkitehtien tiimi ja työskentelee Esrin uusimpien ratkaisujen parissa. 

Tehtäväsi on ohjata toimintatapojemme ja työkalujemme kehitystä tukemaan ylivertaisen asiakaskokemuksen kehittämistä. Samalla varmistat, että tiimilläsi on erinomaiset mahdollisuudet menestyä työssään yhteen hiileen puhaltavassa porukassa. Tiimi on skaalautuva, joten vastuullasi on varmistaa kulloinkin tarkoituksenmukainen resursointi. Projektien ohjausryhmätyöskentely näyttelee myös merkittävää roolia arjessasi, minkä lisäksi tuet myyntiämme tarjouksien tekemisessä ja koko tiimin voimin lisämyyntimahdollisuuksien tunnistamisessa.

Välillä eteesi saattaa tulla tilanteita, joissa löydät itsesi toimituksen projektipäällikönä tai kontribuoimassa palveluidemme tuotteistamiseen. 


Sinun matkasi kanssamme

Paikkatiedon löytöretkeilijöinä meillä on melkein velvollisuus kartoittaa vaihtoehtoisia reittejä ja mennä rohkeasti kohti tuntematonta. Niinpä meille on tyypillistä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin sekä haasteisiin ja tinkimättömästi etsiä parhaita ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin itsellemme. Teemme tämän yhdessä, toisiimme luottaen ja tiukoissa paikoissa toisiimme myös nojaten. Meillä ei vallitse korporaatioilmapiiri, eikä tekemistämme ohjaa proseduurimanuaalit tai pelkät eurot. Näiden sijaan meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri sekä lupa vaikuttaa ja välittää toisistamme.

Tiimi, johon tulet, on tällä alalla ihan ehdoton ykkönen Suomessa. Se ei räisky eikä pauku, vaan tekee hommansa ja pitää lupauksensa. Kantapäitä on aikanaan koeteltu, kun oppirahat on maksettu, mutta nyt nautitaan opeista ja yhdessä tekemisestä sekä kehittymisestä. Matkamme karttatalosta ohjelmistotaloksi ei ole kuitenkaan vielä maalissaan, ja tulemalla tässä kohtaa mukaan matkaamme ehdit vielä hyvin vaikuttamaan siihen, miten tulemme jatkossa asioita tekemään ja kompetenssiamme kehittämään. Joku voisi väittää tätä näköalapaikaksi, mutta me puhumme mielestämme ainutlaatuisesta mahdollisuudesta. Mahdollisuudesta rakentaa asiakkaidemme kokemuksesta ylivertainen. 

Mitä se sitten vaatii?

Tämä tehtävä ei taitu ilman teknistä osaamista. Tai ilman myyntiorientoitunutta työskentelyotetta. Vaikka myyjä et olekaan, olet asiakkaidemme luottohenkilö ohjausryhmissä ja tärkeimmissä projekteissa. Sinulla on siis jo kokemusta projektijohtamisesta ja kumppaneiden kanssa toimimisesta. 

Tehtävässä menestyminen vaatii mielestämme myös seuraavaa:
  • Halua menestyä ja toimia esimiehenä
  • Asiakaslähtöisen ajattelun taitoa sekä kykyä toimia eri tilanteissa myynnin tukena
  • Taitoa kuunnella, haastaa ja viestiä toiset huomioiden
  • Kehitysmyönteistä työskentelyotetta sekä halua uudistua ja saavuttaa asioita yhdessä tekemällä

Kiinnostuitko edellä lukemastasi? 

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään paikkatietoon liittyvien palveluiden parissa, olisi hienoa keskustella kanssasi lisää, millainen on tämä meille uusi, sinulle kaavailemamme rooli. Palvelujohtajamme Laura Tuomikoski tai HR-asiantuntijamme Riikka Sand jatkavat mielellään keskustelua tästä kanssasi. Lauran tavoitat parhaiten klo 8.30–9.00 numerosta +358 50 367 1182 tai sähköpostitse laura.tuomikoski@esri.fi. Riikan saat kiinni työaikana numerosta +46 72 050 3651 tai sähköpostitse riikka.sand@esri.se.

Hakuohjeet

Mikäli olet suoraan valmis hakemaan tehtävään, laita motivaatiostasi kertova hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@esri.fiHakuaika tehtävään päättyy 3.9.2017. 

Esri Finland Oy toimii Suomessa Esrin ArcGIS-tuotteiden edustajana ja paikkatietoon liittyvien palveluiden toimittajana. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa paikkatiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla  - missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group -konsernia, jonka palveluksessa työskentelee yhteensä noin 250 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa.