Avoin työpaikka: Esri Systems Specialist

3. lokakuuta 2017

Oletko sinä valmis ottamaan vastuullesi edelläkävijäasiakkaallemme tarjoamamme pääkäyttäjätuen? Onnistumisemme tässä asiakkuudessa Suomessa ennennäkemättömillä palveluillamme tulee varmasti herättämään laajempaa kiinnostusta. Räätälöimämme ratkaisut yhdistettynä valvomaasi ensiluokkaiseen tukeen aikaansaavat vaikuttavuuden, joka tulee muovaamaan vallitsevia toimintamalleja ja -tapoja paikkatietoa modernisti hyödyntämällä. Otatko haasteen vastaan?

Roolissasi olet jatkuvien palveluidemme tuottamisen keskiössä. Olet asiakkaittemme pääkäyttäjien ensisijainen kontaktipiste heidän kohdatessaan ratkaisuja vaativia haasteita. Valvot, että toiminnallisuutta tai tekniikkaa koskevat kysymykset saavat vastauksen palvelusopimuksen mukaisesti positiivista asiakaskokemusta vahvistaen. Osan haasteista ratkaiset itse asiantuntemukseesi nojaten, ja tarvittaessa ohjaat kysymyksen ratkaistavaksi työkavereillesi tai kumppaneillemme. Olet sekä koordinoija että tukemme laadunvarmistaja. 

Vaikka tiimimme tekee töitä tiiviisti yhdessä, tulet saamaan roolissasi itsenäistä vastuuta. Tarjoamme tukea palvelusopimuksen mukaisesti, mikä asettaa raamit sinun työllesi. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti myös etänä, ja tulet saamaan takuulla tilaa kehittää oman tonttisi sinulle sopivaksi. Lopputulos on työssäsi tärkeämpi kuin keinot maaliin pääsyssä.

Sinun matkasi kanssamme

Paikkatiedon löytöretkeilijöinä meillä on melkein velvollisuus kartoittaa vaihtoehtoisia reittejä ja mennä rohkeasti kohti tuntematonta. Niinpä meille on tyypillistä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin sekä haasteisiin ja tinkimättömästi etsiä parhaita ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin itsellemme. Teemme tämän yhdessä, toisiimme luottaen ja tiukoissa paikoissa toisiimme myös nojaten. Meillä ei vallitse korporaatioilmapiiri, eikä tekemistämme ohjaa proseduurimanuaalit, siilot tai pelkät eurot. Näiden sijaan meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri sekä lupa vaikuttaa ja välittää toisistamme.

Tulet kahdeksan asiantuntijan tiimiin, jossa meillä jokaisella on omat asiakasvastuut. Olemme yhteenhitsautunut ja ehdottoman asiakaspalveluhenkinen joukkue aina valmiina vastaamaan tuleviin haasteisiin. Aito halu palvella välittyy meistä jokaisesta. Autamme niin toisiamme kuin asiakkaitamme. Vaikka kiitosta tässä työssä harvemmin kuulee, olemme oppineet tunnistamaan tyytyväisen asiakkaan. Olemme jo ottaneet askeleita proaktiivisen arvontuoton suuntaan, ja tällä polulla tulemme jatkamaan. Tuletkin rakentamaan kanssamme parempia asiakassuhteita sekä kasvattamaan osaamispääomaamme samalla, kun tuot omat ideasi pöydälle oman toimintamme kehittämiseksi.

Mitä se sitten vaatii?

Tämä tehtävä on omiaan osaajalle, jolla on jo kokemusta ylläpitopalveluiden tuottamisesta. Olet ehkä ollut help deskissä tai toista kautta hankkinut kokemusta teknisen tuen tarjoamisesta. Osaat siten asettaa itsesi asiakkaan tilanteeseen ja ymmärrät, kuinka tärkeää on auttaa asiakkaitamme onnistumaan omassa työssään.

Ehkä jopa teknistä kyvykkyyttäsi tärkeämpää on, että
  • omaat asiakaskeskeisen ja ratkaisulähtöisen työskentelyotteen
  • sinulla on taito kuunnella sekä viestiä kunkin tilanteen vaatimalla herkkyydellä
  • olet jo aiemmin päässyt esittämään kykysi koordinoida ja opastaa 
  • haluat menestyä, uudistua ja saavuttaa asioita yhdessä tekemällä.
Haemme rooliin siis osaajaa, joka kokee nimenomaan omakseen ylläpitopalveluiden tarjoamisen asiakkaiden sujuvan arjen ja liiketoiminnan kehittymisen mahdollistamiseksi. Jos M-Files, Novapoint tai ArcGIS ovat jo sinulle ennestään tuttuja, ei se ole lainkaan huono asia.

Hakuohjeet ja lisätietoja [haku päättynyt]

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään paikkatietoon liittyvien palveluiden parissa, olisi hienoa kuulla sinusta. Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, tuleva esinaisesi Anna Montell kertoo sinulle mielellään lisää. Tavoitat Annan puhelimitse 040 146 1463 tai sähköpostitse anna.montell@esri.fi.

Mikäli olet suoraan valmis hakemaan tehtävään, laita motivaatiotasi kertova hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@esri.fi.Esri Finland Oy toimii Suomessa Esrin ArcGIS-tuotteiden edustajana ja paikkatietoon liittyvien palveluiden toimittajana. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa paikkatiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla  - missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group -konsernia, jonka palveluksessa työskentelee yhteensä noin 250 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa. Asiakkaitamme ovat mm. Puolustusvoimat, Fingrid, Liikennevirasto, Stora Enso ja Posti.