Avoin työpaikka: Consultant

4. marraskuuta 2016

Haluatko sinä mukaan löytöretkelle sovelletun maantieteen maailmaan? Liittymällä retkikuntaamme pääset tontillasi yhdistämään paikkatiedon asiakkaiden liiketoimintaprosesseihin. Haussa meillä on konsultti, joka vie asiakkaiden liiketoimintaa eteenpäin ArcGIS-tuotteiden avulla. 

Paikkatiedon löytöretkeilijöinä meillä on melkein velvollisuus kartoittaa vaihtoehtoisia reittejä, ja mennä rohkeasti kohti tuntematonta. Niinpä meille on tyypillistä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin sekä haasteisiin ja tinkimättömästi etsiä parhaita ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin itselle omassa arjessamme. Teemme tämän yhdessä, toisiimme luottaen ja tiukoissa paikoissa toisiimme myös nojaten. Meillä ei vallitse korporaatioilmapiiri eikä tekemistämme ohjaa proseduurimanuaalit. Näiden sijaan meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri sekä lupa vaikuttaa ja päättää asioista.

Toimialamme kasvaa ja olemme näillä kasvumarkkinoilla selkeä markkinajohtaja. Ohjelmistojamme käyttää mm. 2/3 Fortune 500 -yrityksistä. Tavoitteenamme on merkittävä kasvu myös tulevina vuosina. Mitään emme ole kuitenkaan saavuttaneet ilmaiseksi ja ymmärrämme, että jatkossa meidän on tehtävä töitä entistä enemmän tavoitteidemme saavuttamiseksi. Liiketoimintaymmärryksemme ja konsultointiosaami¬semme kehittyminen ja tuloksellisuus ovat avainroolissa tavoitteisiimme pääsemisessä.

Tehtäväkenttäsi kattaa paikkatietoteknologiaan liittyvät konsultointitoimeksiannot useilla eri toimialoilla. Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa ArcGIS-osaamista ja halua ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa. Konsultointitoimeksiannot ovat monipuolisia ja vaihtelevia ja voivat sisältää esimerkiksi asiakkaiden teknistä neuvonantoa ja kouluttamista, työpajojen fasilitointia, asiakkaiden tarpeiden kartoittamista ja paikkatietoratkaisujen konseptointia kuin myös esimerkiksi paikkatietoaineistojen visualisointia ja julkaisua. Tehtäväkenttä sovitetaan tarkemmin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. 

Edellytämme tehtävässä:
- Laajaa ArcGIS perusosaamista
- Muutaman vuoden työkokemusta paikkatiedon tai konsultoinnin parista
- Aitoa halua ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja löytää asiakkaillemme parhaiten soveltuvat ratkaisut
- Hyviä kommunikointi- ja esiintymistaitoja – niin suomeksi kuin englanniksi.
- Mahdollisuutta tehdä töitä Espoon toimistoltamme käsin sekä matkustusvalmiutta kotimaassa
- Arvojemme (luovuus, sitoutuminen, rohkeus, yhteistyö ja uteliaisuus) mukaista asennetta

Arvostamme lisäksi:
- Muuta IT-osaamista 
- Itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
- Hyviä koordinointitaitoja ja järjestelmällisyyttä
- Työpaja- ja fasilitointikokemusta
- Toimialaosaamista joiltakin seuraavilta aloilta: kiinteistöt ja rakentaminen, energia ja vesi, pankki ja vakuutus, valmistava teollisuus, julkinen sektori ja terveydenhuolto

Henkilönä olet:
- Proaktiivinen ja oma-aloitteinen
- Ulospäin suuntautunut ja yhteistyökykyinen
- Vastuuntuntoinen
- Paineensietokykyinen

Esri Finland Oy tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Pääset näköalapaikalle paikkatietotekniikan maailmassa ja sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi. Saat käyttöösi osaavan organisaation tuen ja työvälineet. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi!

Kiinnostuitko? Kerro hakemuksessasi meille itsestäsi ja motivaatiostasi ja liitä mukaan CV:si. Lähetä ne osoitteeseen tyopaikat@esri.fi. Hakuaika meillä päättyy 30.11.2016, mutta älä suotta panttaa hakemista viimeiseen päivään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Manager Tiina Kuokkanen, tiina.kuokkanen@esri.fi, puh. 050 543 8788. 

Esri Finland Oy toimii Suomessa Esrin ArcGIS-tuotteiden edustajana ja paikkatietoon liittyvien palveluiden toimittajana. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme tekevät järkevämpiä päätöksiä käyttämällä heille tärkeitä tietoja sisältäviä karttoja millä laitteella tahansa ja missä tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group-konsernia, jonka työskentelee yhteensä noin 400 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa ja Puolassa.