Avoin työpaikka: Paikkatietoharjoittelija

19. syyskuuta 2016

Haluatko kehittyä paikkatiedon ammattilaiseksi alan ykkösyrityksessä? Nyt siihen on erinomainen mahdollisuus, sillä Esri Finland hakee Suomen paikkatietoalan eturintamaan nuorta ja nälkäistä paikkatietoharjoittelijaa.

Tarjolla on työtehtäviä laajalla skaalalla tuotetuen, aineistojen, tietojärjestelmätoimitusten, konsultoinnin, markkinoinnin ja myynnin tukitehtävien parissa. Työtehtävät sovitetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Odotamme, että olet ihmisten kanssa viihtyvä, proaktiivisen ja vastuuntuntoisen asenteen omaava, hallitset ArcMapin ja/tai ArcGIS Onlinen perusteet sekä omaat hyvät kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksi. Lisäksi sinulla tulisi olla mahdollisuus työskennellä noin kaksi päivää viikossa, pääosin Espoon toimistollamme.

Eduksesi on, jos olet opiskellut tietotekniikkaa enemmän kuin vain pakolliset kurssit. Kyky omaksua nopeasti uusia asioita auttaa uralla eteenpäin.

Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kasvavassa ja menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Pääset näköalapaikalle paikkatietotekniikan maailmassa, ja sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi. Saat käyttöösi osaavan organisaation tuen ja työvälineet. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi!

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa konsulttimme Reeta Ojala, puh. 0400 617 472, reeta.ojala@esri.fi

Lähetä hakemus 7.10.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@esri.fi otsikolla "GIS trainee". Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, eli ei kannata aikailla hakemuksen kanssa!