Käyttäjältä käyttäjälle ja konkreettisia koulutustuokioita

Esri-käyttäjäpäivät 2017 kokoaa suomalaiset ArcGIS-käyttäjät ja paikkatiedon parissa työskentelevät asiantuntijat yhteen 1. - 2. helmikuuta. Tapahtuma järjestetään Helsingissä Scandic Park -hotellissa. (kartta)
Esrin asiakkaille suunnattu kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa runsaasti uutta ja käytännönläheistä tietoa Esrin uudesta ArcGIS 10.5 -versiosta ja palveluista, asiakkaiden omia esityksiä ja koulutustuokioita sekä erinomaiset mahdollisuudet verkostoitumiseen muiden alan osaajien kanssa.
Varmista paikkasi tapahtumassa ja ilmoittaudu mukaan 20.1.2017 mennessä - tätä tapahtumaa et halua jättää väliin!

"Tervetuloa Esri-käyttäjäpäiville kuulemaan asiakkaittemme ratkaisuista ja kokemuksista sekä oppimaan uusia tapoja hyödyntää ArcGIS-alustan tarjoamia työkaluja ja mahdollisuuksia!"

Janne Honkonen, toimitusjohtaja, Esri Finland

Tapahtuma tarjoaa

Ohjelma

Esri-käyttäjäpäivien 2017 ohjelma tarjoaa runsaasti asiakaspuheenvuoroja sekä koulutustuokioita, joista saat ideoita omaan työhösi sekä opit hyödyntämään käytettävissäsi olevia ArcGIS-työkaluja entistä tehokkaammin. Uutena ohjelmassa ovat myös workshopit, joissa keskustellaan ja käsitellään yhdessä annettuja teemoja.

Verkostoidu

Tapahtuma tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia vaihtaa kokemuksia sekä tavata uusia ja vanhoja tuttavia paikkatietoalalta. Tutustu yhteistyökumppaneittemme tarjontaan kumppaninäyttelyssä, esitä kinkkisiä kysymyksiä Esri Finlandin asiantuntijoille Doctor's Officessa ja rentoudu ensimmäisen luentopäivän jälkeen uudistuneessa iltajuhlassa mukavassa seurassa.

Tapahtumainfo

Tätä tapahtumaa et halua jättää väliin!


Ilmoittaudu Esri-käyttäjäpäiville 2017 tästä