Esri Partner Network -kumppanit Suomessa

Esri Finlandin kumppaniohjelma on osa Esrin kansainvälistä, vuonna 2010 julkistettua Esri Partner Network (EPN) -ohjelmaa. Ohjelman tarkoituksena on edistää Esrin ohjelmistojen pohjalta tapahtuvaa sovelluskehitystä, tukea kumppaneiden paikkatietoliiketoimintaa ja auttaa asiakkaita löytämään itselleen parhaiten sopiva kumppani.


Airbus Defence and Space Oy on osa Airbus Group -konserniin kuuluvaa Airbus Defence and Space -liiketoimintayksikköä, joka on Euroopan suurin puolustus- ja avaruusteknologian toimittaja. Suomessa liiketoiminta kattaa viranomais- ja vaativaan ammattikäyttöön soveltuvat TETRA/VIRVE tuotteet, kyber-turvallisuusratkaisut, tehtävä- ja tilannejohtamisen ratkaisut sekä raja-, rannikkovalvonta- ja ilmavalvontapuolustusjärjestelmät.

    

Arbonaut Oy on teknologiayritys, joka kehittää tiedonhallinta- ja paikkatietoratkaisuja metsä- ja muiden luonnonvarojen hallintaan.

    

BaseN on markkinoiden skaalautuvin hajautettu, turvallinen ja vikasietoinen reaaliaikainen valvonnan ja ohjauksen IoT operaattori (pilvi) -ratkaisu myös ICT ja M2M -kohteiden hallintaan ja kontrollointiin.

 

CGI:n palveluksessa on 68 000 asiantuntijaa 40 maassa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla. CGI:n toimialalähtöiseen tarjontaan kuuluvat mm. liiketoimintakonsultointi, järjestelmäintegraatiopalvelut sekä tietotekniikan ja liiketoimintaprosessien ulkoistamispalvelut. 

 

Geotrim on Suomen johtava maan- ja rakennusmittaukseen, GNSS-paikannukseen, paikkatietoon, maataloussovelluksiin ja geospatiaaliseen toimintaan erikoistunut kokonaisratkaisuja tuottava yritys. 

 

Houston Analytics auttaa yrityksiä hyödyntämään analytiikan ja Big Datan aikakauden mahdollisuudet täysimääräisesti. Tavoitteena on tuoda ennustava analytiikka ja optimointi helppokäyttöisessä muodossa kaikkien ulottuville tukemaan jokapäiväistä työtä ja päätöksentekoa.

 

InPlace Solutions toimittaa asiakaskohtaisia ratkaisuja paikkatietoalalla. Palvelupakettiin kuuluu sovelluskehitys, aineistonkäsittely sekä konsultointi. Yritys kehittää myös kunnille ja johtolaitoksille suunnattuja tuotteita.

 

Midanos Oy on liiketoiminnan analytiikkaratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut konsultointiyritys. Midanos tuo ratkaisuihin lisäarvoa ja visuaalisuutta yhdistämällä liiketoimintatiedon sijaintiin hyödyntäen Esri- ja IBM Cognos-tuotteiden vahvuuksia.

 

Savcor Forest Oy on globaali monialayritys, joka toimittaa järjestelmiä metsä- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Ydinosaamista ovat metsäjärjestelmät ja puutuoteteollisuuden toiminnanohjausjärjestelmät sekä teollisuusprosessien toimintaa tehostavat ratkaisut.

 

Spatineo on eurooppalainen paikkatietopalveluiden laadunvarmistuksen asiantuntijayritys, jolla on vahva osaamispohja INSPIRE- ja OGC-standardeista. Spatineo tarjoaa helppokäyttöisiä SaaS-tuotteita paikkatietoteknologioiden laadun ja käytettävyyden kehittämiseen sekä julkisella että kaupallisella sektorilla. 

 

Tieto on yksi tehokkaan tietoyhteiskunnan pääarkkitehdeistä ja Pohjoismaiden suurin tietotekniikan palveluyritys. Tieto konsultoi, kehittää ja hoitaa asiakkaidensa liiketoiminnan ydinjärjestelmiä verkottuvassa maailmassa.