Esri Partner Network -kumppanit Suomessa

Esri Finlandin kumppaniohjelma on osa Esrin kansainvälistä Esri Partner Network (EPN) -ohjelmaa. Ohjelman tarkoituksena on edistää Esrin ohjelmistojen pohjalta tapahtuvaa sovelluskehitystä, tukea kumppaneiden paikkatietoliiketoimintaa sekä auttaa asiakkaita löytämään itselleen parhaiten sopiva kumppani.

Tutustu kumppaneihimme:


Airbus Defence and Space Oy on osa Airbus Group -konserniin kuuluvaa Airbus Defence and Space -liiketoimintayksikköä, joka on Euroopan suurin puolustus- ja avaruusteknologian toimittaja. Suomessa liiketoiminta kattaa viranomais- ja vaativaan ammattikäyttöön soveltuvat TETRA/VIRVE tuotteet, kyber-turvallisuusratkaisut, tehtävä- ja tilannejohtamisen ratkaisut sekä raja-, rannikkovalvonta- ja ilmavalvontapuolustusjärjestelmät.

    
Arbonaut Oy on teknologiayritys, joka kehittää tiedonhallinta- ja paikkatietoratkaisuja metsä- ja muiden luonnonvarojen hallintaan.     
BaseN on markkinoiden skaalautuvin hajautettu, turvallinen ja vikasietoinen reaaliaikainen valvonnan ja ohjauksen IoT operaattori (pilvi) -ratkaisu myös ICT ja M2M -kohteiden hallintaan ja kontrollointiin.

 
CGI:n palveluksessa on 68 000 asiantuntijaa 40 maassa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla. CGI:n toimialalähtöiseen tarjontaan kuuluvat mm. liiketoimintakonsultointi, järjestelmäintegraatiopalvelut sekä tietotekniikan ja liiketoimintaprosessien ulkoistamispalvelut. 

 
Houston Analytics auttaa yrityksiä hyödyntämään analytiikan ja Big Datan aikakauden mahdollisuudet täysimääräisesti. Tavoitteena on tuoda ennustava analytiikka ja optimointi helppokäyttöisessä muodossa kaikkien ulottuville tukemaan jokapäiväistä työtä ja päätöksentekoa.

 
InPlace Solutions toimittaa asiakaskohtaisia ratkaisuja paikkatietoalalla. Palvelupakettiin kuuluu sovelluskehitys, aineistonkäsittely sekä konsultointi. Yritys kehittää myös kunnille ja johtolaitoksille suunnattuja tuotteita.

 
M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin yhdistämällä eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files edustaa uutta, älykästä tiedonhallinnan lähestymistapaa, jossa tietoa hallitaan intuitiivisesti ja tekoälyä hyödyntäen sisällön, metatietojen ja tiedon merkityksen perusteella. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360-asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu (verkkolevyt, SharePoint, CRM, ERP ja muut liiketoimintajärjestelmät). Eri järjestelmien tuottama tieto on koko liiketoiminnan käytössä, ja käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta.

   
Midanos Oy on liiketoiminnan analytiikkaratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut konsultointiyritys. Midanos tuo ratkaisuihin lisäarvoa ja visuaalisuutta yhdistämällä liiketoimintatiedon sijaintiin hyödyntäen Esri- ja IBM Cognos-tuotteiden vahvuuksia.

 
Savcor Forest Oy on globaali monialayritys, joka toimittaa järjestelmiä metsä- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Ydinosaamista ovat metsäjärjestelmät ja puutuoteteollisuuden toiminnanohjausjärjestelmät sekä teollisuusprosessien toimintaa tehostavat ratkaisut.

 
Spatineo on eurooppalainen paikkatietopalveluiden laadunvarmistuksen asiantuntijayritys, jolla on vahva osaamispohja INSPIRE- ja OGC-standardeista. Spatineo tarjoaa helppokäyttöisiä SaaS-tuotteita paikkatietoteknologioiden laadun ja käytettävyyden kehittämiseen sekä julkisella että kaupallisella sektorilla.

 
Tieto on yksi tehokkaan tietoyhteiskunnan pääarkkitehdeistä ja Pohjoismaiden suurin tietotekniikan palveluyritys. Tieto konsultoi, kehittää ja hoitaa asiakkaidensa liiketoiminnan ydinjärjestelmiä verkottuvassa maailmassa.