Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa

Esri Finland Oy on paikkatietoratkaisujen asiantuntija ja maailman johtavan paikkatietoteknologiatoimittajan Esrin edustaja Suomessa. Tarjoamamme ratkaisut ja palvelut auttavat asiakkaitamme ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen liiketoimintahyödyiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa paikkatiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla - missä, milloin ja millä laitteella tahansa.

Saat meiltä kaiken, mitä tarvitset hyötyäksesi paikkatiedosta: kattavat palvelut, aineistot sekä maailman johtavat paikkatieto-ohjelmistotuotteet. Kanssamme löydät paljon valmiita malleja paikkatiedon hyödyntämiseen miltä toimialalta tahansa, ja autamme näiden ideoiden toteuttamisessa ja jalkauttamisessa toimintaasi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ympäristöpolitiikka

Me Esri Finlandissa olemme sitoutuneet osaltamme tukemaan kestävää kehitystä sekä auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan omat kestävän kehityksen tavoitteensa. 

Noudatamme arvojemme mukaista ympäristöpolitiikkaa, ja koko S-GROUP -konsernillemme on myönnetty ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatti.

Tavoitat meidät sähköpostitse myynti@esri.fi tai puh. 0207 435 435.


Ota yhteyttä